Aktualno

Počinje sedmodnevni Ultra Europe festival s najskupljim i najvećim line up-om do sada!

ULTRA EUROPE 2019 – NAJSKUPLJI LINE UP DO SADA I BOGAT SEDMODNEVNI PROGRAM NA POZORNICAMA SPLITA, BRAČA, HVARA I VISA

Ultra Europe festival pobrinut će se da vaš odmor u Srednjoj Dalmaciji bude uzbudljiv i nezaboravan. Više od deset pozornica u Splitu i na tri otoka Srednje Dalmacije Braču, Hvaru i Visu nakon središnjeg trodnevnog festivala na Parku mladeži, ugostiti će ljubitelje glazbe i zabave. Organizatori najavljuju najskuplji i najveći lineup do sad te još bolju produkciju uz sedmodnevni program koji će oduševiti sve obožavatelje elektroničke glazbe i hrvatskog izdanja festivala ULTRA.

Najvažniji dio najvećeg europskog festivala elektroničke glazbe Ultra Europe će se ove, ali i naredne tri godine održavati na novoj lokaciji stadiona u Parku Mladeži u Splitu koji je smješten nedaleko od stadiona u Poljudu.

ODLIČNA GLAZBENA VIJEST

Swedish House Mafia , Above & Beyond, Adam Beyer, Afrojack, Alesso, Armin van Buuren, Carl Cox, The Chainsmokers, David Guetta, DJ Snake, Dubfire, Jamie Jones, Joseph Capriati, Maceo Plex, Marco Carola, Gud Vibrations, Rezz, Rezz, Richie Hawtin, Sasha & Nic Fanciulli, Steve Aoki i Tchami X Malaa ovogodišnji su headlineri, a pridružit će im se i Art Department, Cheat Codes, Jeffret Suttorius, Lost Kings, Nicky Romero, Patrice Baumel i Sunnery James & Ryan Marciano. Još se 50 imena upisalo na listu izvođača koji će nastupiti na jednoj od deset pozornica u Splitu, nakon čega kreće prava destinacijska avantura, cruising najljepšim otocima Srednje Dalmacije, koja povezuje sve ono najbolje – vrhunsku glazbu, nestvarne lokacije te stvaranje uspomena i druženje s posjetiteljima koji stižu iz više od 140 zemalja svijeta.

U SPLITU NA DESET POZORNICA

Ljubitelje elektronske glazbe u Splitu očekuje najveća pozornica do sada i najraskošniji line up, a prostor nudi više mjesta za partijanje, najavljuju organizatori. “Taj vrhunski glazbeni doživljaj koji je Split upisao u međunarodnu kartu festivala je od ove godine na novoj, većoj lokaciji što će omogućiti daljnji razvoj festivala te bolje i kvalitetnije iskustvo posjetitelja. Otvaramo novo poglavlje festivala, koje će i u sljedećim godinama nastaviti generirati brojne pozitivne promjene u glazbenoj industriji, hrvatskom turizmu i gospodarstvu ” rekao je Joe Bašić, organizator Festivala.

“Ultra Europe festival ove se godine prvi put održava na novoj lokaciji, na stadionu Parka Mladeži u Splitu, te prema najavama organizatora i broju prodanih karata, očekuje se najveći broj posjetitelja do sada. Očekujemo pravi spektakl, manifestaciju koja će i ove godine okupiti veliki broj stranih turista, ostvariti će se veliki broj noćenja u Splitu i cijeloj županiji, marketinški efekt manifestacije je ogroman…. putem društvenih mreža deseci tisuća posjetitelja širiti će atmosferu s Ultre, prenijeti ljepote Splita i županije cijelom svijetu” – kazao nam je Joško Stella, direktor Turističke zajednice Splitsko – dalmatinske županije, partner manifestacije.

ULTRA CRUISING PO OTOCIMA

Partyji po hrvatskim otocima kreću s Bola. U 585 klubu i ove će se godine održati Regatta Brač. Posjetitelje će zabavljati američki trojac Cheat Codes te Vanillaze, tedomaće glazbene snage. Najekskluzivniji i najposjećeniji dnevni “pool party“ ULTRA Beach održat će se 16. srpnja u Amfora Hvar Grand Beach Resortu, a sprema posebni glazbeni nastup dvojca Europa – projekt iza kojeg stoje velikani Martin Solveig i Jax Jones te britanskog dua Sigma. Partijaneri se potom sele na otok Stipanska gdje ih od 23 sata očekuje RESISTANCE After Party u Carpe Diem Beach Clubu. Dubfire, Techansia i Carlo Lio nastupit će pod imenom SCI + TECH.

ZATVRANJE UZ VIP PARTY I ZALAZAK SUNCA

Posljednja stanica je Vis RESISTANCE Closing Party, koje je rezervirano za 17. srpnja, koji se održava u bajkovitoj tvrđavi Fortica. Ovo posebno druženje obilježit će britanska house i dance zvijezda Nic Fanciulli i Art Department.

PROGRAM ULTRA EUROPE 2019. – SPLIT

ULTRA Europe Unveils Unmissable Phase 3 Lineup for its Seventh Edition

Karte se mogu kupiti na prodajnim mjestima Tisak Media, putem sustava Ticketshop.hr te na službenoj web stranici festivala.

Više: ww.ultraeurope.com