Aktivni odmor

Posegnite za čistim užitkom – isprobajte turu “Tri otoka”!

ŽELITE LI U SVEGA JEDNOM DANU SKOKNUTI S OTOKA NA OTOK, doživjeti sjajno ronilačko iskustvo, upoznati tirkizni svijet jedne uistinu posebne uvale, te šarm autentičnog ribarskog mjesta, ova je tura kao stvorena za Vas!

KADA JE NETKO I SAM STRASTVENI PUTNIK, sva je prilika da itekako zna što je – dobra turistička tura!

Upravo se to može reći za obiteljsko poduzeće Max Nautica, nastalo 1997. godine sa željom stvaranja nezaboravnih iskustava za goste koji posjećuju Hrvatsku – iz perspektive iskusnih lokalaca. Tvrtka Max Nautica idejni je autor ove ture, zasužna za stvaranje brenda Blue Lagoon.

Njihova specijalnost je dizajniranje zanimljivih i interaktivnih izleta brodom za klijente, a nama je zapao za oko upravo jedan takav – tura Tri otoka, koja povezuje tri atraktivne točke koje vrijedi istražiti – plažu Krknjaši – Plavu Lagunu na Drveniku Velikom, te uvalu Nečujam i Maslinicu na Šolti, a sve je začinjeno najukusnijim delicijama – tradicionalnim dalmatinskim ručkom u restoranu Haven, također u vlasništvu tvrtke Max Nautica.

Na ovoj turi ćete doživjeti nezaboravno ronilačko iskustvo, upoznati mistični morski svijet jedne uistinu posebne uvale, te šarm autentičnih ribarskih mjesta.

Plovi se brodom marke MY Solo koji je sjajno opremljen popratnim i itekako poželjnim sadržajima – od wi fi konekcije, ronilačke opreme i popularnih plutajućih napuhanaca, pa do palube za sunčanje, a destinacije su uistinu posebne – prva na redu je Nečujam, po mnogima najljepša uvala otoka Šolte.

Zapravo je to niz predivnih uvala koje plijene svojom veličinom i raskoši, a ujedno nude i sjajne pozicije za ronjenje. Jedna od njih sadrži i olupinu broda, koju će avanturistički nastrojeni gosti ove ture razgledati s najvećim zanimanjem!

DOŽIVITE NEODOLJIVI MIR ŠOLTANSKIH UVALA
Šoltansko je more sjajno zbog svoje kristalne čistoće i iznimne vidljivosti, a posebna je i sama uvala Nečujam – njen neodoljivi mir narušen tek pjevom cvrčaka inspirirao je i pjesničke duše poput Marka Marulića i Petra Hektorovića, pa će zasigurno i Vas!

POSEBNA ATRAKCIJA: PLIVANJE U TIRKIZNOJ OAZI I UŽIVANJE U PRIZORIMA POTPOLJENOG BRODA
Uz atraktivne kadrove plaža i naselja, osobito je lijep prizor potopljenog trabakula uz obale Nečujma. Radi se o 25-metarskom brodu koji je potopljen još 2010. u vali Mala Maslinica.

Ova opuštajuća uvala nije slučajan odabir – njena iznimna prirodna svojstva i sama veličina čine je gluhom uvalom (lat. Vallis surda) – ovdje će se svaki zvuk pretvoriti u tek sitan šapat!

NIŠTA MANJE IMPRESIVNA nije ni slijedeća “štacija” – prelijepa plaža Krknjaši zvana Plavom lagunom, popularna zbog predivnih plitkih plaža sa pješčanim dnom.

Kristalno čisto more upravo poziva na zaron i uživanje, a točka na i koju će gurmanski nastrojeni gosti naročito cijeniti, je tradicionalan dalmatinski ručak koji će biti poslužen u restoranu Haven! Restoran je smješten nadomak plaže i nudi pravu raposodiju ukusa dalmatinske kuhinje.

Arhipelag od sedam otočića, jedno je od najljepših mjesta na Jadranu!

A naredna postaja je prava poslastica za ljubitelje autentičnog mediteranskog ambijenta – naselje Maslinica na zapadnoj obali otoka Šolte pružit će užitak u predivnom pejzažu sa borovom šumom i skrivenim kamenim plažama, te arhipelagu od sedam otočića, koji ju čini najljepšim mjestom na Jadranu!

Ova slika ima prazan alt atribut ; naziv datoteke je Resize-lagoona.jpg

Ljubaznom profesionalnom osoblju tvrtke Max Nautica prepustite se s povjerenjem, a za još više atrakcija, preporučamo opcionalnu off road turu!

ž

Rezervirajte vaše mjesto: bluelagooncroatia.com
Instagram: blue_lagoon_croatia

TripAdvisor: Blue Lagoon by Max Nautica

email: bluelagooncroatia@gmail.com

Max Nautica • Boat Tours & Transfers

Image may contain: text