Aktualno

Samo za prave hedoniste: Dalmacijavino i Cabaret à la carte, pripremaju vrhunski vinsko-scenski spektakl u Starom Gradu!

Cabaret show uvertira je u Jazz & Wine festival koji je prošle godine privukao i oduševio stotine gostiju sjajnim glazbenim nastupima i vrhunskom vinskom ponudom

Dalmacijavino ove je godine jedan od sudionika sjajnog Jazz & Wine festivala koji će se od 22. do 29. srpnja održati na najboljim lokacijama na Hvaru i Braču. Ideja festivala je spojiti uživanje u odličnoj vinskoj i gastronomskoj ponudi te kvalitetnoj glazbi u opuštenim ljetnim večerima, uz dodatan kulturno-umjetnički sadržaj što čini Jazz & Wine jedinstvenim događajem na Jadranu.

Programski dio festivala odvija se u tri hvarska grada – Stari Grad, Hvar i Jelsa te u bračkom Bolu. U osam programskih dana na festivalu će nastupiti probrana imena vrhunskih jazz glazbenika, uz brojna predavanja, izložbe, kino projekcije, prezentacije i predstavljanje i kušanja vina uz sudjelovanje najboljih vinara.

Ništa manje atraktivna neće biti ni uvertira u Jazz &Wine festival koja će se održati nekoliko dana prije, 18. srpnja u ljetnom kinu u Starom Gradu na Hvaru i to upravo u suradnji Dalmacijavina i organizatora – vrhunski Cabaret Show u izvedbi skupine Cabaret à la carte.

Image may contain: 1 person, on stage

Radi se sedmeročlanom, splitsko-riječkom sastavu (Karolina Šuša, Sanja Babić, Lidija Strika, Mijo Vrvilo, Ivana Bandalo, Martina Kolega i Ana Maria Papić), u kojem su tri glazbenice i glazbenik, dvije plesačice te pjevačica koji su već oduševili publiku na niz pozornica na kojima su nastupali. Cabaret à la carte ponudit će jedinstven program koji je kombinacija kazališta, koncerta i plesnog showa.

  • Mi u Dalmacijavinu nastojimo našim potrošačima omogućiti da kroz kvalitetna dalmatinska pića osjete i dožive dalmatinski način života te da nauče uživati i živjeti u trenutku. Upravo zato smo htjeli ljubiteljima vina ponuditi i jedan glazbeno-plesni spektakl koji će, uz naše vrhunske kapljice, biti užitak za sva osjetila. Pozivam sve Hvarane i njihove goste da poprate ovaj vrhunski događaj 18. srpnja i da se prepuste uživanju u glazbi i vrhunskim vinima te da u istom tonu nastave i od 22. do 29. srpnja na zaista odličnom Jazz & Wine festivalu na kojem nam je zadovoljstvo sudjelovati – poručila je Andrea Previšić iz marketinga Dalmacijavina.

Cabaret show bit će svojevrsna najava i uvod u tjedan dana Jazz & Wine festivala kojemu je ovo drugo izdanje, a koji je prošle godine privukao stotine gostiju, domaćih i stranih i dao dodanu vrijednost ljetnoj ponudi na Hvaru. Među glazbenim imenima Jazz & Wine festivala bit će uvijek sjajni Cubismo, Jazzoleptic s odličnim vokalom Nikole Marjanovića, trio makedonskog bubnjarskog virtuoza Mihaela Paruševa uz koje će nastupiti izvrsne vokalistice Jana Fabijanić i Habiba Menaz’Dear, fantastični gyppsy jazz ansambl Gadjo Manuche te deep house/jazz duo Jana Kinčla i Reggisa Kattiea. Program se može vidjeti ovdje.

Osim samog cabaret showa, dio festivala, osim na starogradskom Trgu Petra Hektorovića, odvijat će se također u ljetnom kinu gdje će biti prisutan šank Dalmacijavina na kojem će se moći kušati odlične etikete poput najnovije – R’kacitelija koji se nametnuo ka ovogodišnje hit ljetno vino, zatim Merlota, Sv. Cecilije…, kao i žestice te omiljeni Pipi.

Image may contain: 1 person, text

Više: Facebook stranica