Aktualno

Voi’Sa festival 2019. – zabavite se na najboljem festivalu urbane glazbe na Jadranu!

SUPETAR IMA KLJUČ ZA DOBRU ZABAVU!

U razdoblju od 2. do 4. kolovoza, Supetar je the place to be za sve partijanere koji drže do sebe!

Jubilarno deseto izdanje, Voi’Sa festival vraća se na lokaciju gdje je sve započelo. Uz već poznata domaća imena Funk i House scene za ovaj okrugli rođendan nam priređuju veliki  koncert TBF-a, ali i nekoliko pravih glazbenih poslastica koje nemamo priliku često čuti.

Prvi vikend u kolovozu, surova vrućina i veliko olakšanje kada stupite nogom u plićak dok u pozadini svira odlična glazba znak je da ste stigli na Voi’Sa.

Ovog puta biti će to Benny’s bar, mjesto gdje je sve počelo 2010. godine., neponovljivi osjećaj tuluma na plaži koji se s pravom naziva festival. Kroz 10 godina Voi’Sa kolektiv servirao je kvalitetnu alternativu elektronskim copy/paste događajima na Jadranu i time si osigurao vjernu publiku. Izgleda da ni ove godine neće razočarati.

Dvodnevni program starta u subotu 03.08. ranije popodne pa sve do zalaska sunca. Selekcija glazbe by Voi’Sa kolektiv uz koktele i kupanje odlična su uvertira za subotnji tulum.

Ova slika ima prazan alt atribut ; naziv datoteke je Aroop-Roy_1.jpg

Večernji program starta u 21:00 h uz Eddy Ramicha, najstarijeg residenta Voi’Sa kao i nezaobilazno ime svih važnijih House okupljanja u Hrvatskoj. Nešto dublje u noć nas uvodi Aroop Roy, londonski dj i producent kojeg trenutno smatraju jednim od najutjecajnih artista kada se govori o kvalitetnom mixu Housea, Broken beata, organskog Afro zvuka i Funka. Njegova izdanja podržavaju svi eminentni izvođači sličnog žanra poput  Gilles Petersona, Soul Clapa, Artworka, Detroit Swindlea, Karizme, Joey Negra, Laurent Graniera i mnogi drugi.

Večer se nastavlja uz SoulParlor, njemački dj kolektiv koji momentalno drma svjetskim podijima miksajući apsolutno sve od Hip hopa, Broken beata do underground Housea. Slobodno se mogu nazvati atrakcijom koja nikog ne ostavlja ravnodušnim tako da je zabava do jutra zagaranitirana.

Nakon popodnevnog druženja sa Voi’Sa kolektivom u Benny’s baru u nedjelju 04.08., večernji program se seli na supetarsko igralište Mali Plac gdje u 21:00 h starta koncert splitskog ROLO-a! Dugo očekivano osvježenje splitske scene upravo je stiglo s ovim bendom. Nepretenciozni, autoironični sa vrlo jasnom vizijom svog projekta svojim nastupom na ples pokreću apsolutno sve.

Nakon ROLO-a na redu su headlineri Voi’sa festivala 2019 –  TBF. Pionire splitskog hip hopa nije potrebno previše predstavljati, na sceni su od ranih devedesetih, iza sebe imaju 6 studijskih albuma, nebrojeno nagrada među kojima i gotovo 20 Porina, a na Voi’Sa festivalu dolaze kao prijatelji i ”kućni bend» da uveličaju rođendan!

Vruću kolovošku noć te sam Voi’Sa zatvorit će Andy Smith svojim setom u Benny’s baru koji starta u 01:30 h nakon koncerta. Andy je jedan put nastupio na Voi’sa festivalu te svojim širokim setovima pokazao zašto je nezaobilazno ime londonske underground scene od 90-ih godina.

U dnevnom programu publika će uživati u glazbi već poznatih artista Voi’Sa kolektiva:

IVAN DUDA / HRWO E / VENOM / UMBO / D-GREE / JURAJ AKA ZVRK /                 

TABUU KEEPER OF THE GROOVE / VA:BO DJA:BO AKA BOCCA & KID VA /       

ADRIATIC SOCIAL CLUB DJ’S / BEAT’S’SAX

Dvodnevne festivalske karte možete nabavit po cijeni od 110 kn, dok je jednodnevna karta za subotu 50 kn, a za nedjelju 80 kn. Karte su dostupne na sljedećim prodajnim mjestima.

SPLIT: MaToni – Mič Styling – Galerija bar

SUPETAR: TZ info Supetar – Benny’s Bar – na ulazu

Iz Splita do Supetra trajekt vozi svakih 45 minuta, od 05 ujutro do ponoći.

Voi’sa 2019 Facebook

Voi’sa Instagram

www.voisafestival.com