Aktualno

Miss Adriatic Hrvatske u Bolu! Predivna party oaza – 585 Club, domaćin je elitnom modnom natjecanju

Vrijeme održavanja: subota 24. kolovoza 2019.

Image result for bol hotspots

UKOLIKO JOŠ NISTE IZABRALI BOL ZA VAŠ ODMOR IZ SNOVA, niti se okupali na službeno najljepšoj plaži na svijetu, vrijeme je da zavirite u ovaj pravi morski raj, koji privlači pravim dalmatinskim šarmom i sadržajima elitne destinacije.

Ovog vikenda Bol je domaćin finala izbora za Miss Adriatic Hrvatske.

alt

585 CLUB – omiljena je party oaza na otoku Braču

Za završni izbor odabrano je 12 djevojaka koje će pred žiri i publiku prodefilirati u 585 clubu. 585 Club jedan je od najljepših klubova na otvorenom u Europi. Uređen je u skladu s prirodom, u kombinaciji materijala kao što su drvo, brački kamen, metal i beton, prostire na 1000 m2.

Fotografija 585 Club.

Početak programa je u 20.30 sati, a club će biti otvoren od 20 sati. Ulaz je besplatan. Turistički vlakić vozi besplatno od benzinske stanice do 585 cluba u 20 i 20.20 sati.

Fotografija 585 Club.


Image result for jako vina podrum bol


Natjecateljice za izbor Miss Adriatic Hrvatske u Bol dolaze u četvrtak. Istog dana, u 21 sat u cocktail baru „Varadero“ održava se wellcome party, a u petak 23. kolovoza u 21 sat bit će organiziran party za sudionice u podrumima „Jako vina“.

alt

Program će voditi Karolina Šuša, a u zabavnom programu nastupat će Zsa ZsaMaja Bajamić i Cabaret a la carte, organizator Izbora za Miss Adriatic Hrvatske je poznati menadžer Damir Karaman, u suradnji s “Royal Models Croatia”, školom menadžmenta za modele i fotomodele. Pobjednicu natjecanja čeka budućnost u svijetu europskog modelinga.

Fotografija TZO Bol.

Više:

Više: www.bol.hr

Foto: Tz Bol , 585 Club