Aktivni odmor

Zakoračite u mediteransku slikovnicu – 5 razloga zašto posjetiti Seget još ovog ljeta

Idilični Seget već je godinama prvi izbor za sve u potrazi za istinskom relaksacijom duše i tijela, a mi Vam donosimo 5 sjajnih motiva za posjet!

Image result for seget hotspots

1. VRATITE SE S ODMORA – PREPOROĐENI! Segetski objekti hotelskog smještaja poznati su po izvrsnim rekreacijskim sadržajima.

Image result for seget hotspots

Želite li probuditi uspavanog ljubitelja fitnessa u sebi, odlučite se za morning gym, klasični aerobik, 80′ aqua aerobik, aqua fun, power walking, ili pak školu plesa, yogilates, klasični i latino fitness, streching, Relax your body program… Lepeza aktivnosti toliko je široka da će nesumnjivo zadovoljiti sve ukuse, a osim što ćete biti puni energije i osloboditi se nagomilanog stresa, uživat ćete u svojoj novoj formi i sa odmora se vratiti – “kao novi”!

2. GUŠTAJTE U FANTASTIČNOM ISKUSTVU SMJEŠTAJA. Odaberite sjajne objekte okružene mirisima borove šume i mediteranskog bilja, koji su najčešće na svega nekoliko metara udaljenosti od mora!

Image result for seget hotspots

Birajte između apartmana, mobilnih kućica ili pak parcela za kampiranje – pronaći ćete ih u sklopu resorta Vranjica Belvedere, kampa Seget ili pak hotela i apartmana Medena.

I hoteli Jadran, Rotondo, Viktorija, Bavarija i Astorija, spremno čekaju na svoje goste, a nama je posebno atraktivan hotel Ola, jer je u njemu baš sve podređeno – ekološki osviještenom stilu života!

3. ISTRAŽITE IDILIČAN KRAJOLIK. Što kažete na rekreaciju putem građenim još 1807. godine, u vrijeme vladavine Francuza Dalmacijom? Osim sjajne kondicije, slikoviti krajolik kojim prolazi “Napoleonov put” – dio segetske “Staze zdravlja”, pružit će Vam opuštanje i duhovni mir!

Stazom možete i pješačiti i biciklirati (isprobajte i izuzetno zdrav oblik fizičke aktivnosti – nordijsko hodanje!), a ne zaboravite na razgled pitoreskne crkvice Sv. Ilije i očaravajući pogled s vrha planine Vlaška – s te nadmorske visine, more i otoci će Vam izgledati kao na dlanu!

Image result for seget hotspots

4. OTKRIJTE JEDNU OD NAJMODERNIJIH MARINA NA JADRANU! Prekaljeni morski vukovi svoja će sidra s povjerenjem spustiti u supermodernoj marini u Segetu Donjem, na svega 8 minuta udaljenosti od Zračne luke Split!

Image result for seget

Riječ je o Marini Baotić, poznatoj po mediteranskom ugođaju i izvrsnoj usluzi, te izgrađenoj po najvišim tehničkim i ekološkim standardima.

Image result for seget

Sa svojih 400 vezova na moru i kopnu, ona je idealna polazišna točka za jedrenje prema brojnim otocima i uvalama u srednjodalmatinskoj regiji!

5. UŽIVAJTE U BISERNIM PLAŽAMA. Ako Vam prosječna temperatura mora od 23 stupnja, kristalno čista morska voda i savršen sitan šljunak zvuče dobro, ne preostaje Vam ništa doli ponijeti svoj omiljeni napuhanac i kroz mirisnu borovu šumu se uputiti na jednu od prekrasnih plaža po kojima je Seget poznat!

Related image

Bilo da odlučite popiti kavicu ili pak iznajmiti suncobran ili ležaljku, ne brinite – ove plaže, osim što su iznimno uredne, opremljene su svim popratnim sadržajima.

Image result for seget hotspots

Više: www.tz-seget.hr

Foto: Tz Seget