Aktivni odmor

6. Triljska biciklijada – upoznajte ljepote Cetinskog kraja!

Uživajte u ugodnoj vožnji, prirodnim ljepotama i sportskom druženju!

Fotografija Visit Trilj.

Idealan položaj smješten između obale i unutrašnjosti, zajedno sa izgrađenom autocestom Zagreb-Split koja točno prolazi ovim prostorom, pozicionira Trilj i ovaj bajkoviti kraj, prepun potencijala za ruralni gastro i aktivni turizam nadohvat svim važnim turističkim destinacijama.

Image result for trilj

Najljepši biser ovog kraja, rijeka Cetina, u Triljskom kraju se pokazuje u svom najljepšem izdanju sa svojim pritokama  Rudom i Grabom

Fotografija Visit Trilj.

Rijeka vijuga do samog centra Trilja a potom se vraća svom toku i divljim stijenama koje tvore neodoljivu kulisu njenog kanjona.

Istraživači i ljubitelji aktivnog turizma ovdje mogu pronaći sadržaje po vlastitoj mjeri. Ako ste ljubitelj aktivnih sportova, zaljubljenik u rekreaciju na dva kotača, naići ćete na super rute kojima su grad i njegova okolica adekvatno opremljeni. 

Fotografija Visit Trilj.

Za one natjecateljskog karaktera, preporučamo Triljsku biciklijadu, koja se održava u organizaciji Turističke zajednice grada Trilja i Grada Trilja u suradnji sa Biciklističkim klubom Kamešnica, a u sklopu projekta MedPaths, 15. rujna 2019. (nedjelja) s početkom u 12:00 sati sa startom u gradskom parku Trilj.

Fotografija Visit Trilj.

Prijave su otvorene do početka biciklijade u nedjelju u 11:00 sati u uredu TZ grada Trilja (Kralja Tomislava 1A), na kontakt broj 021 832 510, e-mail info@visittrilj.com ili putem Facebook stranice Visit Trilj.

Fotografija Visit Trilj.

RASPORED:

11:00  – okupljanje u gradskom parku
              – prijava sudionika te preuzimanje startnih brojeva, majica i vode
12 sati – START biciklijade
15 sati – predviđeni povratak na cilj (gradski park)

RUTA BICIKLIJADE: Gradski park – Crkva sv. Mihovila – Konjušnica – Kanalom do Miletinca – Kanal prema Troglavu – Cetina – Konjušnica – Crkva sv. Mihovila – Gradski park

Biciklijada nema natjecateljski karakter i vozi se u grupi, a za sve sudionike osigurane su majice te topli obrok. Upotreba zaštitne kacige obvezna je za sve sudionike. Svi punoljetni sudionici voze na vlastitu odgovornost, a maloljetni u pratnji roditelja.

Više: www.visittrilj.com