Aktivni odmor

Bodul express – Nikad lakše (i brže) do transporta na otoke!

POVEZALI VIS, HVAR, KORČULU, BRAČ, ŠOLTU I LASTOVO! Prije nego što pomislite da su u pitanju kakvi iluzionisti ili mađioničari, znajte da iza presimpatična imena Bodul Express, stoji mladi prijevoznički tim iz Splita, koji od 2018. godine nudi usluge prijevoza i obavljanja različitih usluga za otočane. Naime, treba li Vam nešto kupiti ili obaviti u Splitu i okolici – oni su tu za Vas, a po želji nude i shopping turu, te Vas vode na sve poznate gradske štacije za dobru kupovinu!

Fotografija Ivice Keve.

Da je ova usluga sve više prepoznata od strane zahvalnih otočana, koji uz pomoć ovih simpatičnih momaka mogu prevesti na svoj škoj što im srce poželi, pokazuju njihove mahom sjajne ocjene na omiljenoj društvenoj mreži Facebooku, a niz situacija kojima je tim iz Bodul Expressa svjedočio i spasio stvar u zadnji čas, materijal su za zanimljive i duhovite postove!

Fotografija Ivice Keve.

TAKO JE ZAHVALJUJUĆI OTOČKOM EXPRESSU – koji je upravo takav – ekspresan! – jedna gospođa sa Šolte pribavila potrepštine – za cijelo ljeto! Riješili su momci i paniku u jednom viškom restoranu, koji je hitno trebao škrinju (i na neizmjerno čuđenje vlasnika, otpremljena je na Vis u rekordnom roku!), a kada je na Braču zafalilo nekog sitnog materijala za zanatski posao, isti je hitno poslan trajektom. “Nekad se pitamo, tko zna što će biti do večeras” – kažu nam ovi simpatični i nesvakidašnji dostavljači – “ali mi se posla ne bojimo!”.

Image result for delivery package

ŠALJU SE CVIĆE, KATRIGE, KAJACI, DASKE ZA RONJENJE… No, što se uopće šalje na otoke? Sve što otočanima (ili pak njihovim gostima) zatriba – pravila nema, a čini se ni situacije koju Bodul Express nije uspio nadvladati do sada. Zahvaljujući njima, jedan otočki kaić (žarg. mali drveni brod) dočekao je jutro pun cvijeća, a gospodin Franko sa Hvara je dopunio svoj štekat novim stolicama i stolovima. Višanka Margarita dobila je u ekspresnom roku svoj novi francuski ležaj, a presretna gospođa Ana svoj dugo očekivani vrtni namještaj. Šjor Mate je poželio usrećiti nekog od mlađarije legendarnim Pony biciklom, a Josip s Visa poželio je – i dobio – svoj kajak! Ima tu i pravih James Bond akcija – izvjesnom gospodinu Craigu daska za jedrenje dopremljena je na Vis čak iz – Linza, u roku od 18 sati!

Fotografija Nikole Baržića.

NERJEŠIVIH SITUACIJA – NEMA. Čini se da se ovaj simpatičan tim još uvijek nije susreo sa izazovom na koji nije uspio odgovoriti. O tome dovoljno govore zahvalni postovi otočana, koji više ne moraju gubiti živce zbog unaprijed ugovorenih, a zakašnjelih dostava, zaboravljenih stvari, predmeta koji su potrebni u zadnji trenutak, a nigdje na otoku ih nema.

A što je najbolje, iz svake ovakve situacije, proizašla je i – jedna topla ljudska priča! Bodul Express timu želimo još mnogo uspješnih “akcija”, a Vama dragi čitatelji, da im se u slučaju potrebe – obratite s povjerenjem!

Više informacija: Bodul express 095 919 24 60

Facebook stranica