Aktivni odmor

Split Sunset Sea Kayaking – doživite nezaboravnu avanturu i očaravajući zalazak sunca u gradu pod Marjanom!

This post is also available in: English

Napokon su splasnule ljetne gužve i možemo u miru uživati u ugodnim rujanskim temperaturama, more je toplo i bistro, a atmosfera mirna, domaća: posjetili smo popularnu splitske plaže i uvjerili se da je sad najbolje vrijeme za kupanje i uživanje u morskim aktivnostima!

Sunset Sea Kayaking je jedan od najboljih načina za doživjeti ljepotu koja okružuje Park šumu Marjan, pluća grada Splita.

Spaja kayaking, ronjenje i skakanje sa stijena koje ovu avanturu čine nezaboravnom. No, tu nije kraj, na putu prema natrag imate priliku uživati u prekrasnom prizoru planina Kozjak i Mosor te u očaravajućem zalasku sunca koji tada zasigurno postaje jedna predivna slika i iskustvo po kojem će gosti pamtiti to putovanje, ali i grad Split. 

Cijena ove ture je 36 Eur ili 270 kn, za izlet je potrebno minimalno dvoje gostiju. Izlet traje 3-4 sata. Djeca ne smiju biti mlađa od 12 godina, te moraju biti u pratnji roditelja ili odraslih osoba.

Cijena uključuje: Kayak, opremu za ronjenje, pratnju licenciranog vodiča, prijevoz od centra, fotografiranje i ostalo pogledajte na linku

To nije samo ono što ćete iskusiti, već i ono u čemu ćete uživati!

Given2Fly Adventures
Pujanke 65, 21000 Split
M: +385 98 408 123

Webgiven2flyadventures.com

This post is also available in: English