Aktualno

Sanjate li o romantičnom vjenčanju na jednoj od najljepših plaža na svijetu? Izrecite “da” na Zlatnom ratu u Bolu!

Zlatni rat nije samo turistički simbol Bola, nego i omiljeno mjesto za mladence

Ova slika ima prazan alt atribut ; naziv datoteke je DJI_0997_1.jpg

Jeste li znali da je vršak Zlatnog rata, tog fascinantnog prirodnog roga koji mijenja oblik sukladno djelovanju vjetra i morskih struja, omiljena lokacija za vjenčanja?

Ova slika ima prazan alt atribut ; naziv datoteke je MG_1291_1.jpg

Izrecite da na Zlatnom ratu i uživajte u čarobnom ambijentu i pogledu na jednu od najpoznatijih plaža u Europi.

Ova slika ima prazan alt atribut ; naziv datoteke je MG_1309_1.jpg

Gdje god da krenete po Braču, naići ćete na predivne krajolike i inspirativne prizore, posebice ako se odlučite održati vjenčanje na otvorenom. 

Ova slika ima prazan alt atribut ; naziv datoteke je DJI_0014_1.jpg

Al svatko tko jednom posjeti Bol i jednu od najljepših plaža na svijetu Zlatni rat, ostane zatečen njihovom ljepotom i vrlo često odabere upravo Bol za svoje vjenčanje.

Ova slika ima prazan alt atribut ; naziv datoteke je DJI_0012_1.jpg

Ukoliko ste ljubitelj klasičnijih vjenčanja, nećete pogriješiti odabirom bilo koje od mnogih predivnih starih crkvica u Bolu. Ukoliko ste ljubitelj vjenčanja na otvorenom, te želite da vaš najvažniji dan u životu ostane zabilježen u pamćenju vas i vaših uzvanika, odaberite vjenčanje na Zlatnom ratu, plaži koja u svim godišnjim dobima blista u svom punom sjaju.

Ova slika ima prazan alt atribut ; naziv datoteke je MG_1315_1.jpg

Prema mišljenju svjetskih travel portala Zlatni rat je ove godine proglašen najljepšom plažom na svijetu, i njegova popularnost i kao lokacije za vjenčanja samo raste. Idealan je za vjenčanja mladenaca koji žele uživali na toplom suncu, svježem zraku i mirisima mora i borovine.

Image result for kamen sreće bol

PRONAĐITE KAMEN SREĆE

Za vrijeme vašeg boravka u Bolu, kupanja i romantičnih šetnji plažom Zlatni rat među bijelim oblucima pronađite i kamen sreće. Legenda govori da osobe koje pronađu tu školjku postaju i ostaju miljenikom sreće tijekom čitavoga života.

Nakon odabira idealnog mjesta za obred vjenčanja, predstoji izbor lokacije za proslavu vjenčanja.  U Bolu postoji niz odličnih restorana i hotela koji organiziraju proslave.

Za sve informacije vezane za organizaciju vjenčanja na Zlatnom ratu možete se obratiti Turističkoj zajednici općine Bol, mail-om na tz@bol.hr ili telefonom na 021 / 635 638
Fotografije ovog predivnog vjenčanja i veselih mladenaca ustupio nam je fotograf Mario Zlokić

Više:Tz Bol

Foto: Mario Zlokić