Aktivni odmor

Svjetski trening centar za ClubSwan 36 jedrilice od slijedeće godine u Splitu

Adriatic Croatia International Club (ACI) za 2020. godinu priprema svoj novi projekt ACI Sail, koji će obilježiti budućnost jedrenja na Jadranu i obogatiti ponudu kompletnog hrvatskog nautičkog turizma. Riječ je o jedinom svjetskom trening centru za ClubSwan 36, vrhunske jedrilice poznatog finskog proizvođača Nautor Swan. Centar će biti smješten u Splitu, a sam projekt spaja bogatu ACI-jevu tradiciju organiziranja regata, Jadran kao sjajnu jedriličarsku destinaciju i najmodernije jedrilice ClubSwan 36 u novo, jedinstveno iskustvo jedrenja u Hrvatskoj.

Image result for ClubSwan 36


“ Nautor Swan kao globalni brend i ACI kao istaknuti mediteranski brend ponudit će jedinstveno iskustvo jedrenja na Jadranu i prvi ACI Sail ClubSwan 36 trening centar na svijetu. Ovaj projekt na najbolji mogući način promovira ACI kao kompaniju koja teži inovativnosti, stvaranju novih vrijednosti, obogaćivanju ne samo naše, nego kompletne turističke ponude i naravno jedrenja i nautike kao našeg usmjerenja“, rekao je predsjednik Uprave ACI-ja Kristijan Pavić. Ova vizionarska suradnja velika novina u nautičkom sektoru jer je ACI prva kompanija na svijetu koju je Nautor Swan izabrao za suradnju i otvaranje trening centra.
Posebnost Swana je i veliki broj regata formiran u ClubSwan u kojem se okupljaju svi vlasnici jedrilica i jedre na prestižnim destinacijama diljem svijeta kao što su Porto Cervo, St. Tropez, Monte Carlo ili Palma de Mallorca. „Naše partnerstvo samo će još dodatno potvrditi ACI-jevu nautičku izvrsnost. Prvi svjetski trening centar ClubSwan 36 u Hrvatskoj i sve usluge ACI Saila s velikim ćemo veseljem i ponosom nuditi našim klijentima“, istaknuo je glavni izvršni direktor Nautor Swana Giovanni Pomati.
Flota od šest ClubSwanova 36 u Hrvatsku stiže početkom 2020. godine.