Aktualno

Doček Nove u Splitu uz Jelenu Rozgu i klapu Intrade

Obilje veselja i zabave  ove godine čeka nas na dočeku Nove godine koji samo „najlipši grad na svitu“ može prirediti. Split je i ove godine tradicionalno jedna od najpoželjnijih i najposjećenijih destinacija za doček Nove godine na otvorenom u Hrvatskoj.

Od jutarnjih sati Splićani ispraćaju staru godinu i to bogatim glazbenim kolažom na Rivi i  dočekom Nove godine za najmlađe u Đardinu. Đardin je ove godine postao pravi ledeni park i obiteljska oaza za zabavu i  druženje, stoga glazbe, plesa i dječjeg smjeha neće nedostajati, a posebno veselje djecu očekuje uz odbrojavanje točno u 12 sati.

Svi koji ste već bili u Splitu na Silvestrovo, znate da je obavezno zagrijavanje u najluđu noć na Narodnom trgu- Pjaci i to u popodnevnim satima. Doček na Pjaci jedinstven je po odbrojavanju u 15 sati, plesu, pjesmi ali i kombinaciji snijega i sunca.

Navečer od 22 sata na Voćnom trgu ljubitelji plesa imaju priliku uplesati u novu godinu uz Salsa doček Nove godine, a za najveseliji ulazak u novu godinu na Rivi, zadužena je klapa INTRADE i TOMISLAV BRALIĆ i jedna od najtrofejnijih hrvatskih pjevačica- JELENA ROZGA. Uz spektakularan vatromet, koji će nebo iznad Splita osvijetliti točno u ponoć, sigurni smo da zabave neće nedostajati. Ostale ponude koje nude splitski hoteli za najveselije dane u godini, možete provjeriti na www.visitsplit.com

shares