Aktualno

Konferencija “Privatni iznajmljivači i nove tehnologije” u hotelu Briig u Splitu

KAKO SE “U MORU” IZNAJMLJIVAČA KORIŠTENJEM NOVIH TEHNOLOGIJA BOLJE POZICIONIRATI NA TRŽIŠTU

5. po redu konferencija za TURIZAM I PODUZETNIŠTVO „PRIVATNI IZNAJMLJIVAČI I NOVE TEHNOLOGIJE“, održava se u četvrtak 12. prosinca, u 09:30 sati, u hotelu Briig u Splitu, s ciljem predstavljanja novih načina komunikacije privatnih iznajmljivača s tržištem, s naglaskom na internet marketing i društvene mreže. Organizatori konferencije su Croatia hot spots magazin hotspots.net.hr portal u suradnji s Turističkom zajednicom Splitsko – dalmatinske županije. Pokrovitelji konferencije su Turistička zajednica Splitsko – dalmatinske županije i Splitsko – dalmatinska županija.

edukacija privatni smještaj

Kako proširiti utjecaj na digitalnim medijima, kako i na koji način se promjenilo ponašanje turista i kako na to uspješno odgovoriti, kako odabrati odgovarajućeg  booking partnera, bolje se pozicionirati na google-u, uspješno brendirati objekt, osmisliti kvalitetnu viralnu kampanju, kako posjetitelja pretvoriti u pomotora vašeg objekta … kako koristiti inovativne alate u sustavu rezervacija, koje su mogućnosti financiranja i kreditiranja… kako povećati booking uz Google AdWords, kako provesti analizu uspješnosti kampanje, kako koristiti društvene mreže u promociji turističke ponude smještajnog objekta…samo su neka od pitanja na koja će vam odgovoriti stručnjaci u internet marketingu i vodeći ljudi u turizmu županije.

Datum i vrijeme održavanja: 12.prosinca 2019., Hotel Briig, 09:30 sati

Teme konferencije: Internet marketing i komunikacija turističkog sektora s naglaskom na privatne iznajmljivače (inovacije, trendovi, uspješni primjeri iz prakse), pronalazak najboljeg booking partnera, savjetovanje o potporama i natječajima, financiranju i turističkim kreditima, u svrhu poboljšanja poslovanja i stvaranja prednosti nužne za bolje pozicioniranje na konkurentnom turističkom tržištu.

Dusina 2 - kuća za odmor



KAKO SE BOLJE POZICIONIRATI NA TRŽIŠTU

Broj obiteljskih iznajmljivača u Splitsko-dalmatinskoj županiji u stalnom je porastu, već nekoliko godina zaredom u županiji je godišnje oko 10% više pružatelja usluga obiteljskog smještaja, dok se na području grada Splita ta brojka penje i na vrtoglavih 30%.

Tržište privatnog smještaja pored trenutnog izrazitog skoka u kvantiteti ima potrebu i za dodatnim unapređenjem kvalitete. Pružanje usluga obiteljskog smještaja cjelokupan je poslovni proces za koji su potrebna znanja iz raznih područja poslovanja. Jedno od najvažnijih područja je marketing, odnosno komunikacija s tržištem.

Pretraživanja vezana za rezervaciju smještaja nalaze se među 5 najtraženijih internet pojmova

Internet marketing je moćni alat koji privatnog iznajmljivača, izjednačava s velikim igračima na globalnom tržištu, takodjer najbrži način da se za vaš apartman čuje diljem svijeta. Pretraživanja vezana za turizam, odmor i putovanja kao i rezervacija takvih usluga nalaze se među pet najtraženijih pojmova koji se upisuju u tražilice. Tu činjenicu, privatni iznajmljivači, nikako ne bi smjeli zanemariti.

Dusina 2 - kuća za odmor

PROGRAM KONFERENCIJE

09:30 uvodni govor organizatorice i urednice Croatia Hot Spots magazina i hotspots.net.hr portala Maje Zlokić
09:40 Joze Tomaš  predsjednik HGK – Županijske komore Split, pozdravni govor
09:45 direktor Turističke zajednice Splitsko – dalmatinske županije, Joško Stella, društvene mreže i internet marketing u promociji Srednje Dalmacije
10:10 Tz grada Splita Alijana Vukšić „Nove tehnologije u promociji Turističke zajednice grada Splita
10:30 Damir Brčić, voditelj projekta ICT županija i Renata Tešija savjetnica Upravnog odjela za turizam i pomorstvo u Splitsko – dalmatinskoj županiji,  „ICT županija – Mjesto za život i rad“
10:55 Tomislav Zović, Klikeri d.o.o. “Najnoviji trendovi u digitalnom marketingu”
11:20 Robert Svilović,  – Raiffeisen banka, direktor Regije za poslovanje sa stanovništvom „turistički krediti za pripremu sezone
11:40 Denis Orlić, Smokvina Travel, „Iznajmljivanje – ključ u ruke, izgradnja online prodaje“

Sudjelovanje za posjetitelje je besplatno.

Više informacija: maja.zlokic@gmail.com, tel: 095/827 3775