Aktualno

Digitalna Google garaža u hotelu Park u Splitu!

Turistička zajednica Splitsko-dalmatinske županije i Otvoreno učilište Algebra organiziraju edukaciju Digitalna Google garaža koja se održava u hotelu Park u Splitu, Hatzeov perivoj 3, u petak 28.02.2020. s početkom u 9:00h.

Edukacija traje 3 sata.

O projektu

Digitalna garaža Googleova je inicijativa koja se provodi u partnerskoj suradnji s Turističkom zajednicom Splitsko-dalmatinske županije i Otvorenim učilištem Algebra.
Cilj je inicijative omogućiti pristup besplatnoj edukaciji o digitalnim alatima za pokretanje i razvoj online poslovanja. Radionicama želimo digitalnim vještinama osnažiti trenutačnu i buduću radnu snagu zemlje te pomoći malim i srednjim tvrtkama da ubrzaju svoj rast i omogućiti im pristup globalnim tržištima. U sklopu inicijative održavaju se besplatne interaktivne radionice diljem Hrvatske koje vode stručnjaci u edukaciji o digitalnim vještinama.

Slikovni rezultat za google



Što će te naučiti na radionici Digitalna garaža?


Uvod u digitalni marketing
Saznat će te koje su osnovne razlike između tradicionalnog i digitalnog marketinga, te koje su bitne prednosti digitalnog marketinga.

Web stranica kao temelj digitalnog marketinga
Kako definirati ciljeve web stranica i zašto je to bitno. Koju marketinšku strategiju odabrati za postizanje određenih ciljeva. Kroz primjere iz prakse objasniti ćemo vam pojedine grupe ciljeva i moguće strategije za postizanje ciljeva.

Korisnici web stranice i ciljna skupina
Tko su korisnici naših web stranica i zašto nam je to važno. Na primjeru besplatnog Google alata prikazati ćemo vam jednostavan način definiranja i segmentacije ciljne skupine. Nadalje, naučiti će te što znači personalizirana web stranica te kako izraditi Personu.

Uvod u SEO – optimizacija web stranica
Što znači SEO (optimizacija web stranica) te kako već od sutra počet primjenjivati naučene tehnike.

Google My Business
Google My Business besplatan je i jednostavan alat koji tvrtkama i organizacijama omogućuje upravljanje online prisutnošću na Googleu, uključujući Pretraživanje i Karte.

Uvod u Google AdWords oglašavanje
Kako se kvalitetno oglašavati na internetu pomoću Google AdWords programa uz najveći povrat investicije te kako odabrati najbolju strategiju.

Uvod u Google Analytics
Što sve možemo mjeriti pomoću Google Analytics-a i kao dobivene rezultate iskoristiti za optimizaciju kampanja.

Proširite poslovanje na druge zemlje
Kako proširiti poslovanje na globalnoj razini i početi prodavati korisnicima u inozemstvu.

Prijava za radionicu može se izvršiti najkasnije do 27.02.2020. do 12:00h putem LINKA.