Aktualno

Pogledajte kako izgledaju savršene pisanice popularne lifestyle blogerice Vedrane Ilić

Vedrana Ilić vlasnica je instagram profila Mu Cephei na koji odlazimo po dozu inspiracije

Ako su vam klasične boje i ljuskice luka već dosadile, splitska lifestyle blogerica Vedrana Ilić ima pregršt ideja za najkreativniji Uskrs.

Vedrana je jedna od popularnijih modnih i lifestyle blogerica u Hrvatskoj. Pod imenom Mu Cephei na Instagramu je prati preko 17 tisuća sljedbenika. Mu Cephei je brend koji je nastao sasvim spontano, a nosi ime najsjajnije zvijezde na Mliječnoj stazi.

Svoje obožavatelje svakodnevno uveseljava fotografijama iz privatnog života, a njezin je profil nepresušna inspiracija za sve ljubitelje interijera, mode, joge, zdravog života i kreativne kuhinje.

Pisanice je ukrasila metodom – ubrala suho cijeće na brdu pokraj kuće i jaja omotala u fine ubruse. Oživjela ih je tako što im je nacrtala flomasterima male zečje njuškice.

Na njezinom Uskrsnom stolu naći će se Sirnica od batata, jaja classic, “bokunić” (malo) francuske salate bez majoneze, kitica ravanela (rotkvica), mlada kapulica, pečeni pureći bataci, puno zelene salate i torta Pavlova sa prvim svježim jagodama.

Vedrana Ilić uspješna je blogerica, supruga, majka, dizajnerica, prijateljica, a da joj ruže cvatu na svakom koraku pročitat možemo iz njenog hrabrog stava i vječno interesantnih tema o kojima piše na društvenim mrežama.

Za sebe kaže da je kreativnost pokreće i njezina je najveća strast, sredstvo iscjeljivanja… crpi je iz svakodnevnog života, iz vizualnih doživljaja, jakih emocija, prirode i glazbe. Obitelj joj je najvažnija u životu… podrška za sve njezine “hirove” i hobije.