Aktualno

Doživite jedan od najljepših zalazaka sunca na Jadranu

Za sve one željne romantike zalazak sunca u Novalji je zaista pravi doživljaj

Nakon mjeseci zatvorenosti i izolacije, ohrabrujuće vijesti o smanjenju broja novooboljelih na području Europe pa i Hrvatske te relaksirajućim mjerama koje se uvode, daju nadu da će se turistički promet dogoditi makar i u smanjenom obujmu. Kada se to dogodi, naše zvijezde turizma bit će spremne.

Kažu da je drugo ime za romantiku zalazak sunca. Alfred Hitchcock jednom je ustvrdio da Zadar ima najljepši zalazak sunca na svijetu, a svi znamo kako je slavni redatelj imao oko za dobar kadar.

Fotografija Visit Novalja.

Nedaleko od Zadra, smjestila se paška ljepotica Novalja. Ovaj mali gradić popularno je turističko odredište, gastro oaza i omiljeno okupljalište ljubitelja avanturističkih sportova. Specifičan krški krajolik i morska atmosfera sa dodirom eteričnosti, privlače posjetitelje iz cijelog svijeta.

Manje je poznato da upravo ovdje možete uživati u jednom od najljepših zalazaka sunca na Jadranu, s prekrasnim bojama zalazećeg sunca i neba koje je svake večeri iznova obojano drukčijim bojama.

U Novalji često možete sresti zaljubljene turiste kako “love” poneki zalazak sunca. Nerijetko čekaju satima da ovjekovječe nezaboravni doživljaj. Ti zalasci ih vežu za emotivne trenutke koje su doživjeli u Hrvatskoj.

Fotografija Visit Novalja.

Nebo puno boja idealna je kulisa za šetnje

Fotografija Visit Novalja.

U Novalji su prilično sigurni da se vidimo skoro… uz najljepši zalazak sunca…na najljepšim plažama, šetnicama, u ugostiteljskim objektima, u društvu najboljih domaćina.. ponovo zajedno u Novalji!

Više: visitnovalja.hr 
Foto: Tz Novalja