Aktualno

TURIZAM U DOBA KORONE Samo ‘osigurani’ objekti koji su poduzeli adekvatne mjere higijenske zaštite, biti će konkurentni na tržištu

POSLOVANJE APARTMANA, HOTELA I UGOSTITELJSTVA U DOBA COVIDA 19

Na koji način čistiti apartmane, ugostiteljske objekte, kako ih pripremiti za dolazak gostiju, u današnje vrijeme predstavlja jedan od najvažniji segmenata poslovanja, jednako je važno kao i raditi na marketingu… ponudite gostima da bezbrižno uživaju u doživljaju i iskustvu putovanja u vrijeme pandemije.

Novi način života kojeg sada dijelimo s tihim, prikrivenim ali  svenazočnim COVID-19, sve nas je naveo na drugačiji pogled na higijenske standarde. Samim tim i doveo u razmišljanje o kvalitetnom, učinkovitom i certificiranom, te prvenstveno provjerenom sredstvu kojim ćemo postići sigurnost u našom privatnom i radnom  okružju.

Upravo u ovim trenucima sigurnost je najpotrebnija kako bi i nas same, ali i naše goste zaštitili od niti malo bezazlene korona ugroze. Uistinu, što se o koroni znade? I sami stručnjaci još otkivaju njene pute, sve načine prenošenja, života, opstojnosti na površinama. I uvijek, a čuli smo gotovo na svakodnevnoj razini od Kriznog stožera, zahtijevaju izražene i ponavljajuće higijenske postupke s ciljem eliminacije virusa iz naše blizine.

Mint, Rovinj – Nove cijene za 2020.

Pranje ruku i dezinfekcija su od imperativne i neizmjerne važnosti, tim više na prostorima nalik  hotelima, kafićima i restoranima u kojima se događa masovnost i fluktuacija gostiju. Upravo zato se tu još više mora povesti računa o uporabi najkvalitetnijih sredstava, koja na učinkoviti način pomažu u borbi s COVID-19.

Kako u moru sredstava koji se nude na tržištu, pronaći ono s najučinkovitijim načinom obrane?

No tu dolazimo i do najvažnijeg pitanja,  kako u moru sredstava koji se nude na tržištu, pronaći ono s najučinkovitijim načinom obrane? Informacija koja kola od uha do uha zlata je vrijedna, a kada je ona potencirana i mišljenjem relevantne struke, tada se takvom sredstvu mora obratiti sva pažnja.

Struka je odabrala SEPTO DEZ, liniju njihovih proizvoda, sredstava i opremu za učinkovitu dezinfekciju poslovnih objekata i zaštitu zaposlenika, koja objedinjuju sve tražene kriterije. Zahvaljujući svojoj strukturi i tehnologiji SEPTO DEZ linije ubijaju 99% bakterija i virusa (HBV, HIV, HCV, COVID-19, rotavirus, što je itekako važno za objekte u kojima se događa masovnost, nalik hotelima, ugostiteljskim objektima, kafićima. No ono što ih izdvaja je činjenica da su SEPTO DEZ sredstva odobrena od Ministarstva zdravstva i Europskog centra za kontrolu i prevenciju bolesti ECDC i WHO, te da im je proizvodnja i punjenje u Hrvatskoj.  

Mjere zaštite istaknute u oglašavanju objekta povećavaju šanse za booking

U svim objektima u hotelijerskom i turističkom sektoru važno je provoditi i poštivati opće mjere
sprječavanje prijenosa infekcija. Važno je navesti kako djelatnici poštuju opće mjere sprječavanja prijenosa infekcija. I obavezno izložiti u objektu sredstva dezinficijensa.

Mjere zaštite treba istaknuti u objektim ali i na booking platformama treba istaknuti kako smo ‘osigurani’ od ove virusne pošasti!

Sanitized Chic Loft Apartment with Views & Balcony - Apartmani s ...


Uz takve obavijesti i djelatnici i gosti osjećati će se sigurnije. Informiranje osoblja i opskrba zaštitnim materijalom doprinose organiziranim i mirnim postupcima, čime se sprječavaju situacije širenja panike. Pravilno planiranje, zajedno s učinkovitom prevencijom i informiranjem, osigurat će zdravlje posjetitelja i osoblja, ali i pravilno funkcioniranje objekta.

SEPTO DEZ – drugačiji pogled na higijenske standarde

Takvi dokazi kvalitete već su osigurali put k brojnim poslovnim subjektima. Lista korisnika je duga, a na njoj se, između ostalog, nalaze Domovi zdravlja, Grad Vrgorac, Algo Merkator d.o.o, Metro Croatia… U svojoj paleti SEPTO DEZ ima nekoliko certificiranih linija, počevši od SEPTO DEZ dezinfekcijske tekućine za podove, dezinfekcijskog sredstva i provjerenog algacida za sve vrste površina,  s pakiranjem  od 1 i 5 litara. Sastojci su provjereni i odobreni od strane Ministarstva zdravstva, i iznimno su učinkoviti u eliminaciji podova i ostalih površina i tvrdih površina s gljivicama i plijesni.

DEZINFEKCIJSKA KADICA SA SPUŽVOM | Global Distri

Radne površine su također ploha o kojoj treba itekako povesti računa, na što SEPTO SAN adekvatno odgovara dezinfekcijskom tekućinom za radne površine. I to počevši od one u kućanstvu do opreme, pribora u domaćinstvima, ugostiteljstvu, industriji, vozilima… I ovdje je riječ o sredstvima koja su provjerena i odobrena od strane Ministarstva zdravstva. Dolaze u pakiranju od 1 litre, i zahvaljujući svom kemijskom sastavu idealni su u razdobljima u kojima čistoća okoliša i dezinficiranost površina postaju svakodnevna realnost.

SEPTO HAND - tekućina za dezinfekciju ruku - Septodez ...

SEPTO HAND tekućina za dezinfekciju ruku je sredstvo potrebno za higijensku dezinfekciju ruku, s pakiranjima od 1 i 5 litara. Dezinfekcija ruku, potreba na koju nas od dolaska korona virusa stalno upozoravaju stručnjaci, je jedan od najvažnijih rituala kojima onemogućujemo direktan prijenos uzročnika bolesti na sluznice. Kao odgovor na takva traženja dolazi  SEPTO HAND  čiji su sastojci provjereni i odobreni od strane Ministarstva zdravstva. A ono što ga čini posebnim u odnosu na druga sredstva s tržišta je dodatak glicerina,  koji omekšava ruke i štiti ih od suhoće. Što uz miris, uz već postojeći osjećaj dodatne čistoće donosi i svježinu.  A kako svaka priča počinje od praga, tu je Dezinfekcijska barijera u obliku otirača za noge, točnije kadica sa spužvicom koja služi kao otirač za dezinfekciju obuće. I učinkovito, s 99,9 postotnom sigurnošću ubija bakterije i viruse.

SREDSTVO ZA DEZINFEKCIJU POVRŠINA SEPTODEZ | Global Distri

To je itekako bitno ne samo u učinkovitoj borbi s opakim virusom, već i u psihološkoj snazi koja daje dodatnu sigurnost u okruženju. Dimenzija kadice sa spužvom je 71x35cm, izrađena je u neutralnoj sivoj boji, od izdržljive plastike, a prednost joj je štos se spužva može prati u  perilici rublja na 30 stupnjeva.

S obzirom da će korona postati nepoželjni, ali i kontinuirani sudrug u našim životima još duže vrijeme, novi način ponašanja postaje naša nasušna svakodnevica. Olakšati je, a time i omogućiti miran boravak i san, te adekvatnu zaštitu, može se samo s dobrom organizacijom i sigurnošću. Upravo iz tog razloga dezinfekcija postaje  jedna od najbitnijih stavki u novom normalnom. Zato se zakažite na besplatnu prezentaciju  dezinfekcijskih sredstava za poslovne prostore, i sebi i svojim gostima omogućite svu potrebnu zaštitu.DEZINFEKCIJSKA KADICA SA SPUŽVOM | Global Distri

Zakažite BESPLATNU prezentaciju dezinfekcijskih sredstava za poslovne prostore!

Na koji način čistiti apartmane, ugostiteljske objekte, kako ih pripremiti za dolazak gostiju, u današnje vrijeme predstavlja jedan od najvažniji segmenata poslovanja, jednako je važno kao i raditi na marketingu, ponudite gostima da bezbrižno uživaju u doživljaju i iskustvu putovanja u vrijeme pandemije.

Treba imati na umu da će i kada ova pandemija završi, gostima i dalje u mislima i navici ostati ideja čistoće i higijene, kao i oprez pri socijaliziranju, odabiru objekta, druženju i slično.

Više: www.septodez.com