Aktualno

#TOGETHERINSPLIT Turistički vodiči Splita poslali poruku zajedništva na 12 jezika!

Turistički vodiči Splita na znakovnom jeziku i 12 svjetskih jezika pozvali turiste da ostanu odgovorni kako bi se uskoro družili u Splitu

Treća faza otvaranja nakon strogog režima kojeg je izazvala pandemija korona virusa, za sve nas budi  optimizam.

U kriznoj situaciji optimizam su zadržali i turistički vodiči Splita iz Društva turističkih vodiča Split koji su, unatoč neizvjesnosti vlastitog poslovanja, u sklopu kampanje Turističke zajednice grada Splita  #TogetherInSplit poslali poruku zajedništva i to na znakovnom jeziku te čak 12 svjetskih jezika- engleskom, njemačkom, francuskom, talijanskom, španjolskom, norveškom, poljskom, ruskom, japanskom, kineskom, grčkom i portugalskom. Video porukom vodiči su pozvali turiste da ostanu odgovorni kako bi se što prije mogli družiti u Splitu i uživati u prirodnim i kulturnim ljepotama Splita.

Turistička zajednica grada Splita zahvalila je turističkim vodičima koji su godinama bili najbolji ambasadori turizma grada te informiranjem i pričanjem zanimljivih priča o Splitu pružili nezaboravno iskustvo brojnim turistima. Video poruku pogledajte na facebook stranici VisitSplit.