Aktualno

IZAĐIMO SVI NA PROZORE I BALKONE U godini korona krize Sudamja dolazi u vaše domove!

Turistička zajednica grada Splita poziva na “Balkon Feštu Sv. Duje”
Proslava blagdana Sv Duje 2020.

Fabrique Pub organizira “Balkon Feštu Sv. Duje” s Markom Pecotićem Pecom & bandom

U sklopu kampanje Turističke zajednice grada Splita #TogetherInSplit Fabrique pub vam 07. svibnja povodom blagdana svetog Dujma donosi dašak tradicije pred vaše domove.  Pokretna pozornica obilaziti će splitske kvartove na kojoj će Marko Pecotić Peco sa svojim bandom pjevati dalmatinske hitove, stoga izađite svi na svoje prozore, balkone i pošaljimo u svijet video poruku zajedništva na dan našeg grada.

KONCERT PETRA GRAŠE NA PRAZNOM PERISTILU

Tradicionalna fešta povodom blagdana svetog Dujma godinama je budila u nama duh zajedništva i pripadnosti.  Iako smo fizički razdvojeni ovo će biti jedinstvena razglednica iz Splita na dan proslave Sudamje za vrijeme pandemije stoga izađimo svi na prozore, balkone i pokažimo da smo mali grad velikog srca a nakon zajedničke razglednice uživajmo ispred malih ekrana u jedinstvenom koncertu Petra Graše na praznom Peristilu.  – poručila je direktorica Turističke zajednice grada Splita Alijana Vukšić.

Petar Grašo nastupa u Angiolini

Vođeni porukom zajedništva kampanje #TogetherInSplit htjeli smo našim gostima i sugrađanima zahvaliti na dugogodišnjoj podršci i sve trenutke zabave i prijateljstva koje smo proveli u Fabrique pubu. Okupili smo naše suradnike i prijatelje i ovim putem im zahvaljujemo što su svojim angažmanom pokazali da smo uistinu zajedno u ovim teškim vremenima. Posebno zahvaljujemo Marku Pecotiću Peci i njegovom bandu, tvrtki Apodos na ustupanju panoramskog autobusa, fotografu i snimatelju Ranku Pupiću iz Studia Smile i njegovoj vrijednoj ekipi koja će snimiti reakcije s vaših balkon, i Turističkoj zajednici grada Splita. “ Poručili su iz Fabrique puba.

Polazak pokretne pozornice je u 18 sati sa taxi stajališta pokraj Turističke palače na Rivi. U nastavku donosimo terminski plan zaustavljanja pokretne pozornice po lokacijama: Bačvice- Firule stanica taxi- Križine bus stanica- Mertojak (Elekrodalmacija)- Kila- Pujanke- Kampus- Vukovarska- Kacunar- Kman- Brda- Dubrovačka- Kazalište – Skalice- Stari plac- Krom- Lazarica- Poljud- Sv. Frane.

Više: visitsplit.com