Aktualno

Međunarodna konferencija vrhunskih vinskih znalaca u hotelu Park u Splitu

Split Wine Vip Event – Edukativan događaj za ugostitelje i turizam

               Sa vrlo velikim optimizmom, motivom i željom agencija RICERCA MERCATO organizira 01.07.2020. u Splitu u hotelu PARK iznimno poseban događaj s kojima želi ugostiteljima i turizmu poslati pozitivnu energiju i potporu i s ovim iznimno kvalitetnim edukativnim druženjem pomoći im u oživljavanju ugostiteljstva i turizma.

WINE VIP EVENT SPLIT – 4. GODINA ODRŽAVANJA

               Wine Vip Event  – Međunarodna konferencija vrhunskih vinskih znalaca događaj je koji se četvrtu godinu održava u Splitu a poslije korona blokade organizator je pripremio vrlo poseban edukativan event namjenjenim ugostiteljima, hotelijerima i turističkim djelatnicima.

               Kao glavni cilj događaja je edukacija, podizanje kvalitete usluge i međusobno povezivanje proizvođača i ugostiteljsko-turističkog sektora.

               Sve te ciljeve i pozitivnu energiju organizatora i njegovog tima prepoznali su i dali potporu i Ministarstvo turizma i Ministarstvo poljoprivrede RH, a partner događaja je Hrvatska turistička zajednica.

               Događaj će biti organiziran i uz potporu i partnerstvo Splitsko-dalmatinske županije, Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije, Hrvatske obrtničke i gospodarske komore ŽK Split ali i uz veliku potporu i partnerstvo hotela PARK Split.  

               Iznimno kvalitetna predavanja i prezentacije voditi će vrhunski međunarodni i hrvatski predavači, sommelieri, barmeni i MasterChefovi, među njima su: Mira Šemić, Suvad Zlatić SUWI, Dragan Jovanović, Filip Savić, Jure Andrijašević, Zoran Lukić, Filip Sarilar, Darjan Urdih, Luka Dančulović i mnogi drugi.

    Teme konferencije: Težnja ka izvrsnosti i kako podići razinu kvalitete na viši nivo, zatim – Nezaustavljiv – tvoje radno mjesto -tvoja pozornica, Kuharske i barmenske radionice ….

               Ulaz je BESPLATAN i moguć ugostiteljima i turističkim djelatnicima uzvanicima partnera događaja a ostali zainteresirani ugostitelji mogu poslati kratki dopis sa svojim kontakt podacima (ime, prezime, mobitel i koji ugostiteljski objekt je gdje rade) na info@dantes.biz kako bi dobili na svoj email pozivnicu sa linkom za popuniti prijavu za dolazak.

               Program Wine Vip Eventa održava se od 14.00 do 20.00 sati, a nakon službenog djela programa sllijedi kruna događanja – tradicionalna degustacijska edukativna večera sljubljivanja hrane i vina a na kojoj mogu sudjelovati samo ograničeni broj gostiju a koji su sudjelovati i na edukacijama i radionicama. 

               U event i ove godine organizator je uključio Ugostiteljske škole kao i visoku školu ASPIRA s ciljem promocije ugostiteljskih zanimanja.

Napominjemo da ulaz bez popunjene prijavnice i akreditacije/ pozivnice neće biti moguć.