Aktivni odmor

Luksuzni robinzonski turizam nedaleko od Splita GREEN VALLEY RETRAT ZONE Doživite nezaboraboravno iskustvo suživota s prirodom

Osjetite čari robinzonskog turizma i uživajte u miru, tišini, mirisu prirode i čaroliji zvjezdanog neba.

Green valley retreat zone, idealno je mjesto za miran i opuštajući odmor od užurbanog i stresnog načina života, yoga retreat programe, svečane prigode i druženja u prirodi.

Tražite ideju za vikend izlet?

Nedaleko od gradske vreve, svega 20 km od Splita (20 min vožnje) u malom selu Neorić, smjetio se objekt modernog robinzonskog turizma Green valley retreat zone. Najsličniji modernom gampingu, sadrži 2 luksuzna šatora, koja pružaju istinski komfor i daju potpuno novu dimenziju odmoru u prirodi. Ovaj tip smještaja je u skladu s najnovijim europskim trendovima i sve većom popularnosti luksuznog robinzonskog turizma. Luksuzni šatori su jednostavnog i ugodnog dizajna te ispunjavaju sve zahtjeve modernog gosta, pružajući luksuzan smještaj u prirodi.

Prostor zauzima površinu od 800 m2 omeđenu suhozidom do koje se dolazi makadamom u dužini od cca 1km, a udaljen je 1 km od naseljenih kuća.

Opustite se u drugačijem smještaju

Osim što je idealno mjesto za uživanje u prirodi i miru, daleko od gradskog žamora i gužve. U pogledu smještajnih kapaciteta, kompleks se kako smo već naveli sastoji dva indijanska šatora, ukupnog kapaciteta 15 osoba s velikim šatorom koji sadrži 6 ležajeva za jednu osobu + 5 vreća za spavanje (površine 50 m2) te mali šator sa 1 bračnim ležajem i 2 ležaja za jednu osobu (površine 25 m2) opremljenih u robinzonskom stilu.

Uz šatore na raspolaganju gostima je i otvorena kuhinja u obliku sjenice sa stolovima za blagovanje (16 pax) te platoom s ležaljkama i tušom (solarnim).  Kuhinja je opremljena sa frižiderom, sudoperom, kredencom za pohranu hrane te plinskim kuhalom, a struja se napaja iz solarnih panela.

OBNOVITE ENERGIJU DUGIM ŠETNJAMA I BICIKLIRANJEM BRDSKIM STAZAMA

Kapacitet stolova u sjenici je 16 pax no objekt može osigurati i 2 dodatna koja se po želji mogu donijeti (dodatnih 16 pax). Također tu su i ležaljke i kutci za opuštanje kao i još jedan prostor sa stolovima u hladovini kapaciteta 20 osoba.

Na raspolaganju gostima je i eko wc kao i otvoreno ložište za pripremu hrane na vatri (gradele, kuhanje u loncu ili pečenje).

Od sportskih sadržaja sadrži zog za balote, stolni tenis, luk i strijelu, pikado, branke za mali nogomet te društvene igre a za djecu ljuljačku, klackalica te pješčanik. Ispred objekta je i mjesto za parking.

Budući je riječ o prostoru u brdu, naši gosti mogu uživati u dugim šetnjama brdskim putevima kao i brdskom biciklizmu.

Objekt funkcionira po principu iznajmljivanja prostora za poludnevni, cjelodnevni najam te noćenje odnosno 24h boravak.

Vjerujemo kako će Vaš boravak u našem objektu biti divno iskustvo suživota s prirodom koje će Vam ostati u nezaboravnom sjećanju.

Više informacija: Green Valley retreat