Aktualno

VILA BELECA NA HVARU – Zavirite u pravi Hvaradise!

UKOLIKO STE ODUVIJEK željeli doživjeti najbolje od Hvara – pa i u segmentu smještaja, što kažete na jednu doista šarmantnu vilu, pored morskog i nebeskog plavetnila okruženu mediteranskim biljem?

Pogled na bazen u objektu Villa Beleca ili u blizini

Ovaj komadić raja svega je 4 kilometra udaljen od grada Hvara, te pristupačan bez obzira na to dolazite li trajektom i automobilom, ili pak koristite kombinaciju direktnog katamarana i taksija do uvale.

A putokaz pored simpatičnog, ikoničkog Fiata 500 obojanog u vedru žutu boju, osim što olakšava snalaženje, najavljuje mjesto uređeno s ukusom – i dušom!

DOŽIVITE HVARADISE!

Moderan, prozračan interijer ove vile, koji se sastoji od tri otmjena apartmana, sjajno se uklopio u prekrasan otočki ambijent, ali i zahtjeve modernog gosta – minimalističko uređenje u trendovskim nježno sivim tonovima, oplemenjeno je mramornim akcentima u elegantnoj kuhinji, energičnim narančastim i ljubičastim detaljima u spavaćim sobama, a da ugođaj bude potpun, na stolu će Vas dočekati i boca domaćinskog vina!

A da je ovdje majstorski sljubljeno suvremeno i rustikalno, pokazuje nam i vanjski dio vile, čiju vizuru, pored emblematičnih stabala maslina, ruža i mediteranskog bilja, oplemenjuje tradicionalan dalmatinski kamen.

Vila Beleca nije samo šarmantna, već i visoko funkcionalna – iako ćete uživati u pravoj oazi izmještenoj iz gradske vreve, nećete biti lišeni udobnosti moderna života – od wi fi konekcije, ugodno klimatiziranih prostorija, sjajno opremljene kupaonice i kuhinje, pa do čak 8 privatnih parking mjesta za Vaša vozila.

POGLED – ‘OD MILIJUN DOLARA’. U pogledu koji odmara dušu, a stane u svega par riječi – borova šuma i more – može se uživati sa privatnih terasa koje ima svaki apartman, ali apsolutna zvijezda ovog smještaja impozantni je bazen površine od 40 m2 okružen sa nekoliko modernih minimalističkih ležaljki!

Dok je danju ovo sjajno mjesto za užitak u kupanju i sunčanju uz pogled na hvarski arhipelag, noću, zahvaljujući atraktivnu osvjetljenju, dobija i dašak romantike te pravog holivudskog glamura!

No, ukoliko se, pored bazena, zaželite zarona u kristalno čisto hvarsko more, sve što trebate je spustiti se do privatne plaže lijepo uređenim kamenim stepeništem sa svih strana optočenim borovom šumom, koje snimano iz ptičje perspektive vjerno donosi svu atraktivnost ovog objekta.


Vila je idealna za goste koji vole zdravi život i morske sportove. Na raspolaganju gostima vile su i kajak brodovi.

IAKO SUMNJAMO DA ĆETE POŽELJETI IGDJE iz ovog malog raja (ne zovu ga bez razloga Hvaradise!), zaželite li se ipak šušura i ugodne atmosfere mondenog mediteranskog gradića, Hvar vam je odavde – na dohvat ruke.

Osim što ondje možete uživati u vrhunskim bokunima nadaleko poznate hvarske kužine, opojnim crnim i bijelim vinima punog i zaokruženog, ili pak krepkog voćnog okusa, tamo uistinu nikad ne znate koje će slavno lice, skriveno iza velikih sunčanih naočala ili šešira s obodom, ispijati koktel na stolu do vašeg!

Kontakt: villa-beleca-hvar.com
beleca.ante@gmail.com

+385 91 225 0001

shares