Aktivni odmor

Top 7 adrenalinskih aktivnosti u Splitu i okolici!

Prirodni položaj grada ispod planinskih vrhova, pokraj rijeka i uz more pružaju jedinstvene mogućnosti svim ljubiteljima adrenalinskih sportova i aktivnosti. U manje od pola sata vožnje od centra grada imate priliku doživjeti brojne aktivnosti prema svačijem ukusu i otkriti zašto je aktivni odmor postao bitan dio Splita.

Split i njegova okolica pružaju velik broj aktivnosti za sve one željne avantura i adrenalina. Na vama je samo da odaberete najbolje za sebe i doživite ljetovanje u potpuno novoj dimenziji. Stoga preporučamo neke od adrenalinskih aktivnosti koje ne smijete propustiti:

1. Ronjenje – podmorje kraj Splita nudi predivne prizore u kojima ćete uživati svake sekunde. Iskušajte ronjenje u Trogiru, Braču ili Hvaru i osjetite ljepote Jadrana koje vam se nude.

2. Zipline – adrenalinski provod nad prelijepim kanjonom rijeke Cetine oduševit će sve željne aktivnog odmora. Zipline dug preko 2 kilometra i na visini od nekoliko stotina metara, garantira nezaboravno iskustvo svega desetak minuta od Splita.

3. Kajak – osim prelijepog doživljaja vožnje na kajacima, dobit ćete mnogo više od toga. Izlet kajakom u Splitu obuhvaća skakanje sa stijena, ronjenje i predivne trenutke u prirodi.

4. Rafting – okušajte se u adrenalinskom raftingu niz rijeku Cetinu. Brojni brzaci i očuvana priroda ostavit će vas bez teksta, a svaki zaveslaj bit će magična uspomena.

5. Jet Ski – jedna od najpoznatijih aktivnosti na moru nikad nije izgledala privlačnije obzirom da ste okruženi prelijepim otocima i morskim plavetnilom uz vizuru Splita.

6. Quad – uz vožnju quadovima upoznajte ljepote Dalmatinske zagore ili planinskih vrhova u okolici Splita. Istražite brojne prirodne ljepote kroz adrenalinsku vožnju quadom.

7. Penjanje – uz brojne planinske vrhove koje okružuju Splitu, kao i visoke morske hridi, zasigurno ćete zadovoljiti avanturista u sebi.

Pružili smo vam uvid u top 7 adrenalinskih atrakcija u Splitu i okolici Splita, ukoliko ste mladi i želite pronaći najatraktivnije ponude smještaja posjetite web stranicu Studentskog centra Split i bookirajte ljeto za pamćenje

Smještaj za mlade u Splitu nikad nije bio atraktivniji i povoljniji

Više: Okreninaljeto.com

#Okreninaljeto#scsplit#split#dalmacija