Aktualno

Novi broj Croatia Hot Spots magazina je vani! POŽURITE PO SVOJ PRIMJERAK!

This post is also available in: English

LJETO ZOVE NA ISTRAŽIVANJE! KRENITE S NAMA U JOŠ JEDNU NEZABORAVNU AVANTURU!

Najljepše je bilo vjerovati da može nam nitko ništa, no i u našem dalmatinskom raju dogodila se korona kriza. Novo normalno je postavilo izazov, a mi svjesni naših potencijala uzvratili smo mu maštom i kreativnošću, kao receptom za privlačenje turista u naš kraj.

I evo nam odličnih brojki, najavljenih i očekivanih 30 posto u odnosu na lanjsku turističku bilancu smo ostvarili i u nekim destinacijama i dobrano premašili. I sve to  zahvaljujući savjetima epidemiološke struke, pridržavanju mjera zaštite, te silnom trudu ljudi. Tako smo i postigli da nas u Europi ističu kao jedinu zemlja s ostvarenim značajnijim turističkim prometom.

A sada trk na naše bisere, u naše najljepše, tirkizne uvale, u atrakcije Zagore, u adrenalinske ture, u bolske vizure.

Novi broj u podjeli!

Prolistajte online na Issue.com

Otok Pag je Hot Spot destinacija ljeta!

Vodimo vas na Pag, koji se profilirao kao otok čije destinacije za svoje kulise biraju najluksuzniji svjetski modni magazini. Otkrivamo vam tajnu njihovog turističkog uspjeha i razloge zbog kojih ove godine postižu fantastične  rezultate.
OTOK PAG – HOT SPOT DESTINACIJA LJETA

Krećemo zatim u Srednju Dalmaciju kako bi vam pokazali bisere koje ovo ljeto morate posjetiti.

Potom vas brzinski prebacujemo u Jelsu na otoku Hvaru koja je ostvarila fascinantne turističke brojke. Pokazat ćemo vam njihov model tradicionalnog pansionskog, održivog turizma, u kojoj gost postaje član obitelji.
Jelsa – Saznajte zašto je šarmantna Jelsa jedna od najpopularnijih destinacija ljeta

Odvest ćemo vas na kopno u splitsko zaleđe, u  srce Zagore i pokazati vam frišku atrakciju u obliku indijanskog sela. Green valley retreat zone.

Preporučit ćemo vam i jedan od najljepših izleta Dalmacije, onaj u Plavu lagunu na Drveniku Velikom na koji će vas povesti Max Nautica.
OTKRIJTE HRVATSKU PLAVU LAGUNU! Samo za strastvene putnike – Izlet „Tri otoka“

Otkrit ćemo vam i odličnu inicijativu Studentskog centra u Splitu – Otkrij ljeto, koji je napravio platformu za atraktivan i nikad povoljniji smještaj.

Pokazat ćemo vam gdje ovo ljeto, koroni usprkos možete feštati, ali vas i naučiti kako ništa ne ide bez zlatnih kapi Dalmacije, najboljeg Atena ulja iz Starog Grada.

…krenite s  nama u još jednu avanturu.

Prolistajte novi broj Croatia Hot Spits magazina online na Issue.com

Foto:arhiv Tz-a

This post is also available in: English