Aktivni odmor

OTKRIJTE HRVATSKU PLAVU LAGUNU! Samo za strastvene putnike – Izlet „Tri otoka“

1000 NIJANSI PLAVE

Ova slika ima prazan alt atribut ; naziv datoteke je Resize-lagoona.jpg

Mislite da je nemoguće u jednom danu skočiti do tri srednjedalmatinske prelijepe lokacije na dva otoka? Usprkos tome što ste strastveni putnik u jednom danu se okupati u najljepšem  moru na svijetu na nekoliko različitih otočkih adresa? Mislite da je neizvedivo  kušati čisti užitak u kristalnim uvalama, gaziti po sipkom pijesku koji samo klizi pod prstima? Ili  doplivati do potopljenog broda?

Itekako je moguće, sve dok postoji Blue Lagoon by Max Nautica koja i ovo ljeto pruža nesvakidašnje jednodnevne izlete i nevjerojatno ljetno iskustvo. Ako vas sve ovo privlači tada ste pravi kandidat za turu Tri otoka, koja vas u jednom danu dovodi do nekih od najljepših lokacija na otocima Šolta i Velom Drveniku.

Krenimo s obiteljskim poduzećem Max Nautica osnovanim 1997.godine, sa specijalnom namjenom dizajniranja interaktivnih izleta brodom.

Related image

Tura Tri otoka je upravo takva, a kako joj i sam naziv kaže,u jednodnevni izlet za pamćenje uvezuju se  plaža Krknjaši – Plava Lagunu na Drveniku Velikom, te uvale Nečujam i Maslinica na Šolti.

Tri otočke destinacije, tri jedinstvene atraktivne točke su nešto što se propustiti ne smije prilikom posjeta Srednjoj Dalmaciji. Jer se kući  ne smijete vratiti bez uspomene uživanja, kupanja, sunčanja, ronjenja, chillanja u nevjerojatnoj ljepoti. U okružju pravog tradicionalnog otočja, prepunog ribarske tradicionalne atmosfere.

Gosti ture će odlično opremljenim brodom marke MY Solo krenuti prvo do šoltanske uvale Nečujam, kako je mnogi nazivaju rajem za kupanje i uživanjem u ljetnim radostima, pritom će im na svakoj lokaciji, voditelj putovanja ispričati zanimljivosti o lokaciji.

Brod je opremljen  ronilačkom opremom, popularnim napuhancima potom kreće u pravcu jedne od najljepših uvala ovoga područja, plaže Krknjaši, koju domaći nazivaju i Plavom lagunom, upravo zbog nevjerojatne plavo-tirkizne boje mora, s bijelim pješčanim dnom.

Tu će izletnike dočekati i gastronomski užitak, ručak, pravi dalmatinski u restoranu Haven, tik do plaže u kojem ćete degustirati ono najbolje što Dalmacija i Dalmatinci za svojom trpezom blaguju.

Tura potom opet kreće u pravcu istoka, Šolte, na njenu zapadnu točku, do pitoresknog mjesta Maslinica, luci za kojom luduju i domaći i strani nautičari. Osim u morskim radostima gosti imaju prigodu uživati u nevjerojatno lijepoj mještanskoj  arhitekturi, punoj tradicionalne kamene gradnje, simbolu  Dalmacije.

Brod s izmakom dana kreće opet u matičnu luku, donoseći i nadalje lepezu uživancija. Onom tko se žele sunčati na raspolaganju je terasa s ležaljkama, onima koji svijetu žele pokazati najljepše selfije na raspolaganju je brzi wi-fi.  Za one koji žele istražiti još više, organizatori će rado ponuditi novi izlet, pojačan off road otočkom turom.

Max nautica nudi i privatne ture krojene po posebnim željama gosta. Brodski izlet, vjenčanje, djevojačke i momačke zabave, team building… izbor menija po zahtjevima gosta.


Zbog situacije s coronavirusom tvrtka ima fleksibilnu politiku otkazivanja rezervacije – do 24h prije polaska izleta.

Vaše je samo da se s punim povjerenjem prepustite Max nautici, i uživate kako se samo u Dalmaciji uživati može.

Nedavno je flota pojačana za brod Rižanu, tradicionalni hrvatski trabakul građen 1881, jedan od najstarijih u Hrvatskoj, sačuvan u svom originalnom obliku. Prošle godine je obnovljen, atraktivan izgledom, pogodan za prezentacije, evente, razgledavanja.

www.bluelagooncroatia.com
Instagram: blue_lagoon_croatia

TripAdvisor: Blue Lagoon by Max Nautica

email:  bluelagooncroatia@gmail.com