Aktualno

(O)kreni na ljeto! Saznajte zašto su splitske plaže apsolutni hit ovog ljeta!

5 idealnih mjesta za morske avanture

Možete li zamisliti ljeto bez sunčanja i kupanja? Nebitno volite li više beach party ili kupanje u skrivenim uvalama, morske radosti u Splitu zasigurno vas neće razočarati.

Posjetite neke od najpopularnijih plaža, igrajte odbojku na pijesku ili uživajte u koktelima, te saznajte zašto je ljeto u Splitu apsolutni hit brojnim gostima.

Unatoč činjenici kako je Split grad s više od 200 000 stanovnika, more je jednako čisto kao i na otocima, stoga se možete okupati gdje god vidite more.

Ipak, postoje brojne plaže i mjesta popularna među kupaćima koja se protežu od pješčanih plaža pa sve do kupanja na Marjanu. Kako bi vam pomogli u odabiru plaža prema vašem ukusu, predlažemo:​

1. Bačvice – pješčana plaža koja se nalazi nekoliko minuta hoda od samog centra grada omiljeno je mjesto za kupanje u Splitu. Uz brojne caffe barove i noćne klubove ova plaža je 24/7 spremna za odličnu zabavu.

2. Žnjan – jedna od najvećih plaža u Splitu koja je posljednjih godina postala pravo okupljalište za mlade željne odličnih dnevnih zabava, ali i uživanja na brojnim ležaljkama uz odličnu glazbu iz beach clubova.

3. Kašjuni – prelijepa plaža smještena u podnožju Marjana koja osim predivnog pogleda pruža i lounge barove s odličnim koktelima uz koje ćete imati zagarantirano odličan provod.

4. Bene – za sve oni koji su željni mirnijeg načina kupanja, Bene su idealno mjesto. Nalazi se na sjevernoj strani Marjana, te u svojoj okruženosti šumom daje predivan osjećaj osamljenosti.

Plaža Kaštelet - Split ♥ | Vodič plaža Bestofcroatia.eu

5. Kaštelet – još jedna plaža koja pruža kristalno čisto more uz brojne dodatne sadržaje. Osim beach barova postoje i različiti zabavni sadržaji idealni za druženje s prijateljima.

Osim predloženih plaža, svi oni željni osamljenijeg uživanja uz more lako će pronaći brojne skrivene plaže koje se nalaze u Splitu. Ne trebamo previše napominjati čari koje pruža noćno kupanje. Prema tome, brzo spremite kupaći jer ljeto je odavno stiglo u Split.

(O)KRENI NA LJETO
Pružili smo vam uvid u top 5 najljepših plaža u Splitu , ukoliko ste mladi i želite pronaći najatraktivnije ponude smještaja posjetite web stranicu Studentskog centra Split i bookirajte ljeto za pamćenje!

Smještaj za mlade u Splitu nikad nije bio atraktivniji i povoljniji

Više: Okreninaljeto.com

Foto: croatia.hr, Spalatum DMC, Best of Croatia

#Okreninaljeto #scsplit #split #dalmacija