Aktivni odmor

Prezentacija električnih bicikli i Cycle Croatia! ture u Cetinskoj krajini!

Pridružite nam se na biciklističkoj turi uz Perućko jezero do izvora Cetine!

Nakon uspješno održane prezentacije u lipnju, kada su članovi stručnog tima Cycle Croatia osigurali besplatnu vožnju kroz prekrasne krajolike Sinjskog polja, s ciljem oplemenjivanja turističke ponude Dalmatinske zagore, održava se druga besplatna prezentacija električnih bicikla tvrtke Cycle Croatia.

Promocija se održava 18. listopada s polaskom iz Hrvaca (Most na Panju), uz prekrasnu rijeku Cetinu. Start je u 9 i 30 sati, a odredište je čudesni izvor rijeke Cetine.

SINJ-aj ovo! Cycle Croatia predstavlja Ebike! - Sinjska rera | web portal  Sinja i Cetinskog kraja



Kako bi proveli sve potrebne mjere, sukladno preporukama Stožera civilne zaštite i NZJZ, broj sudionika ograničen je na 25.

Izvor Cetine (33km, 330vm)

Obronci Dinare i Vrdova s jedne i Perućko jezero s druge strane stvaraju magičnu kulisu daleko od žamora i zvukova grada. 

Polazna točka ove ture je OPG Panj u Ruminu. Mirna seoska cesta nas vodi van naselja prema jezeru. Čisti zrak i plavetnilo jezera uz vožnju bicikla će zasigurno svakome stvoriti osmijeh na licu. Na drugom kraju jezera možemo posjetiti stare napuštene mlinice koje i danas odjekuju žuborom rijeke. Prije dolaska do izvora, stanite i pogledajte impresivnu crkvu sv. Spasa iz 9 stoljeća.

Ethno Dalmatia - etno portal - Regija Vrlička krajina

Nakon toga se uputite do izvora Cetine i upijajte zvukove žuborenja rijeke i plave i tirkizne tonove koje dolaze iz dubine Zemlje.

Foto: © Cycle Croatia, Visit Sinj