Aktualno

GASTRO RIBARNICE BRAČ TRAŽE NOVE FRANŠIZERE Pridružite se uspješnoj poslovnoj priči

Gastro ribarnice Brač su sinonim za kvalitetu i sigurna adresa za sve one koji žele kušati najkvalitetnije iz mora.

Gastro ribarnice Brač, sastavnica poznate splitske tvrtke Centaurus traži nove franšizere u Hrvatskoj i regiji spremne za izazov i širenje poslovanja renomirane djelatnosti koja već dugo ima iznimno zadovoljnu klijentelu.

Riječ je o brendu iza kojeg stoji deset vlastitih ribarnica, što na  svakodnevnoj bazi nude bogatu ponudu svježe ribe, a uz nju i široki izbor smrznutih, sušenih, dimljenih, slanih i mariniranih proizvoda ribarstva, te mnogih delikatesa. Gastro ribarnice Brač su sinonim za kvalitetu i sigurna adresa za sve one koji žele okušati najkvalitetnije iz podmorja.

A da su prepoznati i na širem području govori podatak da u njihovom asortimanu uživaju i kupci iz grada Beča, u kojem ova renomirana tvrtka također ima trgovinu. Ono što Gastro ribarnice Brač imaju kao dodanu vrijednost je posebno osmišljen gastro program s ponudom gotovih jela, u kojem se teži isključivo kvaliteti namirnica.

Ona prati dnevni ulov koji se za potrebe kupaca i njihovih već razmaženih nepca priprema na interesantan i inovativan način vršeći pritom dodatnu promociju zdrave Mediteranske prehrane.

Postani i ti franšizer Gastro ribarnica Brač i okušaj se u plasmanu proizvoda ribarstva, vrhunskog proizvoda, sinonima za vrhunsku namirnicu i  jelo koje je pronašlo široku publiku i stvorilo novu naviku kupaca u regiji.

Gastro ribarnice Brač u osim klasičnog koncepta proizvoda iz mora nude i dodatnu opciju s ponudom vina, delikatesa, te svježeg voća i povrća. Taj se dio posla temelji na suradnji s vrhunskim OPG proizvođačima iz naše regije, čime se potpomaže njihov rad, nudi put u kvalitetnom afirmiranju na tržištu, te paralelno kupcima osigurava najkvalitetniji domaći proizvod dostupan na tržištu.

Zainteresirani za franšizu na ovakav način kupuju već uhodani sistem rada  baziran na osiguranju proizvoda i razrađenom modelu poslovanja. Po sistemu ključ u ruke dobivaju uhodani model rada ovisno o odabiru modela, a uz njega i sve karike potrebne za daljnji uspjeh u poslovanju.

Biti franšizer u ovom slučaju znači imati osiguranu kompletnu logistiku kroz cjelodnevnu podršku, edukaciju trening osoblja, pomoć oko odabira lokacije, priručnik za rad, te nabavu i isporuku namirnica. Svi zainteresirani se s punim povjerenjem  mogu javiti na mail:

info@centarurus.hr ili na telefon  +385 (021) 381-313 i pridružiti se uspješnoj poslovnoj priči.