Aktualno

“Ruku pod ruku s prirodom” 60 GODINA TRADICIJE NATURIZMA U HRVATSKOJ Njemački turoperator izdao brošuru za naturiste

Naturisti će plaže rezervirane za nudiste pronaći praktički na cijeloj hrvatskoj obali Jadrana, kao i bezbroj neslužbenih plaža i dijelova plaža na kojima se susreću gotovo isključivo naturisti.

ID Riva tours izdala je brošuru pod nazivom “FKK u Hrvatskoj ” želeći privući pozornost njemačkih ljubitelja naturizma, ali i skrenuti više pozornosti na Hrvatsku.
ID RIVA tours turoperator, specijalista za Hrvatsku sa sjedištem u Münchenu ukazuje na više od 60 godina tradicije naturizma u Hrvatskoj.

Hrvatska je odredište koje se smatra jednim od vodećih nudističkih destinacija s odvojenim plažama za nudiste i to još od 1961. godine. Tada je otvoreno naturističko odmaralište Koversada kod Limskog kanala u Istri koje je posatalo jedno od najvećih objekata te vrste u Europi. Naturisti će plaže rezervirane za nudiste pronaći praktički na cijeloj hrvatskoj obali Jadrana, kao i bezbroj neslužbenih plaža i dijelova plaža na kojima se susreću gotovo isključivo naturisti.

Sada se ID Riva Tours, osjetivši u Njemačkoj porast potražnje za takvim oblikom turizma, odlučio se za tiskanjem posebnog kataloga samo za nudiste.

Inače, turoperator ID Riva Tours iz Münchena već dugi niz godina svojim gostima nudi odabrana nudistička odmarališta i mobilne kućice u nudističkim kampovima. Nudističko krstarenje iz riječke luke u Kvarnerskom zaljevu s klasičnim motornim jedrenjakom MS Planka također je vrlo popularno već dugi niz godina.

Zato je u sezoni 2020. godine pokrenuto i nudističko krstarenje iz luke Trogir u Dalmaciji, koje će se također ponuditi u odabrane datume s MS Mirabela u sezoni 2021. godine. Za iznimno duge pauze za kupanje goste tih brodova vodi se u usamljene uvale, tako da gosti mogu nesmetano “pustiti da im pokrivači padnu”. Vjerni motu “ruku pod ruku s prirodom”, noćenja se odvijaju u malim ribarskim selima ili u osamljenim uvalama.

Sada prvi puta na 16 stranica postoji i brošura ID Riva Toursa o svim ponudama za ljubitelje nudizma. Zainteresirani mogu pregledati brošuru i putem interneta na web stranici www.kroatien-idriva.de , preuzeti je ili naručiti besplatno. Turističke agencije tu brošuru mogu naručiti uz poznate kataloge ID Riva Tours od INFOX-a pod ID Riva Tours, što olakšava odabir njihovim nudističkim gostima.

Izvor:turizmoteka.hr