Aktualno

ČIST, ZDRAV I SIGURAN ZRAK U VAŠEM DOMU, HOTELU ILI APARTMANU Upoznajte nagrađenu tehnologiju pročišćavanja zraka iTherapy®!

Sofisticirani pametni uređaj za pročišćavanje, obogaćivanje, signalizaciju kvalitete zraka i edukaciju korisnika u svrhu podizanja svijesti o važnosti kvalitete zraka u prostoru u kojem boravimo!



iTherapy je jedini pročišćivač zraka koji je osvojio zlatnu medalju na svjetskom natjecanju Inovacije vs Korona 2020.

U posljednje se vrijeme često govori o važnosti čistog zraka. Sve više boravimo, učimo i radimo u zatvorenim prostorima pa je jako važno da zrak u njima bude kvalitetan. Podaci Svjetske Zdravstvene organizacije pokazuju da su koncentracije organskih zagađivača dva do pet puta veće unutar zatvorenih prostora, nego na otvorenom. Naime, u njima se koristi mnogo proizvoda s organskim kemikalijama, koje se akumuliraju u prostoru, a povišena koncentracija zadržava se u zraku dugo nakon što je aktivnost završena. Jeste li znali da neodgovarajućim uklanjanjem nečistoga zraka u zatvorenim prostorijama nastaje zagađenje, zbog kojeg godišnje umire čak dva milijuna  ljudi?  Nečisti zrak krivac je za oko 3% smrti, a posebno zabrinjava što uzrokuje i oko 2,7% svih bolesti. 

UDAHNITE ŽIVOT!

– 24/7 senzori zraka nadziru vaše okruženje
– informiranje korisnika o kakvoći zraka
– mikroprocesuiranje u realnom vremenu prikuplja podatke i uspoređuje ih s IDEALNIM parametrima
– REDUCIRA: mikroorganizme, bakterije, viruse, formaldehid, benzen, amonijak
– APSORBIRA: širok spektar plinova, dim cigareta, smrad
– UKLANJA: prašinu, grinje, spore plijesni i pelud
– Izmjena zraka čak 400- 450 m3 na sat
– efikasan za prostore od 30 – 60 m2

iTherapy® pročišćivač zraka je u 2020 godini pomogao preko 1000 tvtki da  nastave nesmetano sa svojim radom bez obzira na pandemiju.

Loša mikroklima u prostoru (odnos temperature, vlage, struje zraka, tlaka te odnos kisika i CO2) nastaje taloženjem nekvalitetnog zraka i upravo ona dovodi do različitih zdravstvenih poteškoća kao što su pad imuniteta, bolesti dišnog sustava, kronične alergije i glavobolje.

Više nije dovoljno dva do tri puta dnevno prozračiti prostoriju, već nam je potrebno kvalitetnije rješenje, a poseban je izazov kvalitetu zraka kontinuirano održavati i očuvati.

Budućnost Svijeta je u inovacijama, a jedna od njih višestruko je nagrađivani složeni pametni ekološki sustav, iTherapy, kojem bi se divio i profesor Baltazar. Sinonim je za suvremenu tehnologiju, jer objedinjuje sustavnu analitiku, dijagnostiku te pročišćavanje i obradu zraka u zatvorenim prostorima. Njegova je važna funkcija i modeliranje klimatskih uvjeta u prostoriji, kako bi omogućio najpovoljniju klimu i kvalitetu zraka u prostoru. Sustavno mjeri, detektira i pročišćava zrak od prašine, bakterija, virusa, gljiva, dima cigareta, organskih spojeva, alergena i radioaktivnih plinova.

Izumiteljica ovog sustava budućnosti je Inga Kovačić Sindik, koja je za iTherapy osvojila i prestižnu nagradu za najbolju inovatoricu Europe u njemačkom Nurnbergu, kao i zlatnu medalju na svjetskom sajmu inovacija Inventions VS Corona. Veliku je pažnju inovacija izazvala i u Europskom parlamentu, a nagrade osvojila i na sajmu inovacija u Ženevi. Posebno priznanje stiglo je iz Saudijske Arabije, sa sveučilišta kralj Abdul Aziz za doprinos pročišćavanju zraka!

HOTELI, APARTMANI I UGOSTITELJSTVO

Ugostiteljska i hotelska branša su najviše izloženi opasnostima širenja virusa i bakterija zbog same prirode načina rada. Uz kvalitetno pročišćavanje zraka, prijenos istih se može znatno reducirati te omogućiti nesmetani rad.

Kada planirate privući goste, omogućiti im siguran i opušten boravak u vašem hotelu, i  kako biti otvoreni veći dio godine, te kako izbjeći prijenos virusa i bakterija u Vašem hotelu.

Jedna američka agencija  provela je istraživanje o povezanosti kvalitete unutarnjeg zraka u hotelu sa donošenjem odluka gostiju.

Čak 52% ispitanika se izjasnilo da su voljni platiti više za boravak u hotelu sa višom kvalitetom zraka.

77% ispitanika se izjasnilo da bi dokaz o kvaliteti zraka utjecao na njihova odluku pri odabiru smještaja.

Neki od zadovoljnih klijenata koji su odlučili iskoristiti iTherapy® kao nadmoćan alat nad konkurencijom su: Radisson Blu Split, Toplice sv. Martin, Hotel Briig, Hotel Krilo, Ilirija d.d…

GDJE KUPITI?
Želite li i vi udahnuti punim plućima te unaprijediti kvalitetu življenja svoje obitelji, potražite iTherapy na web shopu, a po želji pogledajte i video o detaljnom djelovanju sustava na linku  https://itherapy.shop/