Aktualno

Digitalni nomadi: Dobro došli u Srednju Dalmaciju – vaš ured iz snova!

Ako ste među onima koji mogu raditi online, a lokaciju radnog mjesta želite zamijeniti novim, izazovnim i zanimljivim okruženjem, pravo mjesto za vas je Splitsko-dalmatinska županija (Srednja Dalmacija), jedna od najpopularnijih turističkih regija u Hrvatskoj. Ova središnja jadranska regija s najviše sunčanih dana tijekom cijele godine pružit će vam svoju jedinstvenu kulturnu, povijesnu, zabavnu i sportsku priču koja će obogatiti vaš dan nakon napornog rada.

Priobalje, otoci i unutarnji dio ove regije mjesta su za adrenalinska uzbuđenja na moru, rijekama i planinama. Turistički gradovi uvući će vas u svoj mediteranski stil života na otvorenom, a ljubazni domaćini srdačno prihvatiti.

Odlično povezana iz Splita i otoka Brača, s više od stotinu izravnih avionskih veza s Europom, Srednja Dalmacija je idealno mjesto u kojem ćete svoj rad pretvoriti u užitak.

Splitsko – dalmatinska županija ima sve predispozicije da postane zanimljivo odredište za digitalne nomade — što zbog svoje lokacije, prometne povezanosti i činjenice da smo u EU-u.

“Digitalni nomadi posjećuju grad u kojem će raditi, upoznavaju se s našom zemljom, kulturom, načinom života. Nadamo se kvalitetnoj globalnoj promociji, te da u skoroj budućnosti postanemo najpoželjnija destinacija za nomade” – kazao nam je Joško Stella

OTKRIJ DALMACIJU