Aktivni odmor

FANCY APARTMENTS DREAM – Gušti u smještaju snolike ljepote

ZA OTMJENE APARTMANE DREAM, ušuškane u carstvu božanstvenih plaža optočenih kristalno čistom morskom vodom,i opojnih vina kojima caruje moćni korčulanski pošip – taj zavodnik notama zrelog južnog voća, marelice, citrusa i mediteranskog bilja – možemo samo reći da su s pravom ponijeli svoje ime! Odlučite li se istražiti komadić ove čarolije, smještene na svega 32 kilometra udaljenosti od grada Marka Pola – fascinantne Korčule, kamene pitoreskne kuće i ulice mjesta Smokvica, kao i predivne skrovite uvale mjesta Brna, bit će Vam – na dohvat ruke!

VISOKI HIGIJENSKI STANDARDI I FOKUS NA DETALJIMA. Ovdje je sve novo i prekrasno čisto! – komentari su oduševljenih posjetitelja na internetskim stranicama.

Vrlo brzo su zaključili da je ovdje kao kod kuće, ali ljepše, te da su vlasnici mislili doslovno – na svaki detalj!

Naime, pored balkona (koji je zahvaljujući očaravajućim morskim vizurama, pogledu na ribarsko naselje i udobnom prostoru za sjedenje, pobrao prave ovacije), oduševio ih je TV ravnog ekrana sa satelitskim programima, potpuno opremljena kuhinja s mikrovalnom pećnicom i hladnjakom, te vlastita kupaonica s tušem i sušilom za kosu.

Prema želji, mogli su koristiti i pećnicu, ploču za kuhanje, toster, električno kuhalo i aparat za pripremu kave, te u stilu pravih otočkih ribara, čak i opremu za roštilj!

Odlučite li se i Vi na boravak u ovom ambijentu snolike ljepote, uživat ćete i u supermodernim minimalističkim detaljima u skandinavskom stilu, kao i u mramornim akcentima visokog sjaja u kupaonskom prostoru, koji daju posebnu notu glamura.

OSJEĆAJTE SE POPUT ZVIJEZDA. Iako će već i ovi detalji doprinijeti da se osjećate kao kakve zvijezde sišle sa stranica svjetskih magazina, za to će zacijelo biti zaslužni Vaši ljubazni domaćini.

Nemojte se iznenaditi ako Vas za dobrodošlicu dočeka boca finog vina sa ukusnim kolačićima, a ljubazna i pristupačna vlasnica rado će Vam dati sve potrebne informacije, poput onih kako doći do male plaže u centru naselja sjajne za jutarnje plivanje ili večernje osvježenje, ili pak na neke od najljepših plaža na otoku, udaljene svega 15 minuta vožnje od ovog mjesta.

Provjerite zašto za ovaj smještaj pršte pohvale, među kojima dominira ona – „Definitivno ćemo se vratiti!“

Adresa: Brna 344, 20272 Smokvica, Korčula
Telefon: 098 9087 470
Facebook stranica Fancy Apartments Dream