Aktivni odmor

”4th Thrill Blues Festival” Ovog vikenda Trilj postaje prijestolnica bluesa

U organizaciji Turističke zajednice grada Trilja i Grada Trilja održati će se ”4th Thrill Blues festival” 02.07. i 03.07. 2021. u Gradskom parku Trilj.

Festival sa svojim programom upotpunjuje program triljskog ljeta i oplemenjuje kulturno-turističku ponudu Grada Trilja i cijele Splitsko-dalmatinske županije. U srcu sezone, 02. srpnja 2021. Trilj postaje prijestolnica bluesa. Toga dana započinje ”Thrill Blues Festival”, a u Cetinsku krajinu pristižu najveća imena svjetskog bluesa. Uz to što će uživati u dobroj glazbi, svi gosti koji stignu u ovaj grad na Cetini imati će što za vidjeti.

Prvog dana, u petak 02. srpnja, ljubitelji bluesa moći će posjetiti radionicu ”Blues at School”, edukativni blues sat u kojem će se djeci i zainteresiranima održati predavanje o počecima i razvoju bluesa, predstavljanje čokoladne ploče u popodnevnim satima, a u večernjim satima je predviđen ”Welcome jam” u Gradskom parku Trilj.

U subotu 03. srpnja u Gradskom parku Trilj održati će se glavni program s početkom u 18h.

Thrill Blues Festival sa svojim programom za ovo ljeto omogućit će vam da svjedočite trenutno najvećim imenima svjetskog bluesa (samo jedan od njih je cijenjeni američki blueser Big Daddy Wilson). Samim time festival upotpunjuje i program triljskog ljeta i oplemenjuje kulturno-turističku ponudu Grada Trilja i cijele Splitsko-dalmatinske županije.

Cjelokupna manifestacija će se održati poštujući zadane epidemiološke mjere, a sve informacije i mogu se pronaći na službenoj stranici Turističke zajednice grada Trilja www.visittrilj.com

Foto: croatia.hr