Aktivni odmor

Apartmani Sunshine Home Vela Luka – uživajte u smještaju u kojem stanuje sunce!



ONA JE MISTO gdje možete čuti Olivera Dragojevića na svakom kantunu, sudjelovati u izradi najdužeg mozaika na svijetu, ostaviti svoje plovilo u fantastičnoj marini, ili pak posjetiti Proizd – najidiličniji otočić ikada

Proizd Team - Profesionalna usluga

Pogađate, riječ je o jedinstvenoj i otpjevanoj Veloj Luci, a kako biste uživali u svim njenim blagodatima, valja odabrati i – dobru „štaciju“! Mi predlažemo mjesto – u kojem stanuje sunce!

STARA LATINSKA IZREKA NOMEN EST OMEN (ime je znak, op.a.) itekako je prikladna u ovom slučaju – u apartmanima na 2,3 km od plaže Mikulina luka i 1,6 km od trajektne luke Vela Luka, prije svega će Vas ogrijati – sjajno gostoprimstvo. 

Vlasnici su jednostavno zakon, žargonski se izrazila oduševljena posjetiteljica, a lovorike je pobrala simpatična domaćica Rada, koja izgleda poznaje otočko gostoprimstvo do u dušu. Naime – nenametljive, a itekako ljubazne, srdačne i pristupačne vlasnike uvijek na usluzi svojim gostima, poželio bi svatko!

Fotografija objekta iz galerije

ENERGIZIRAJUĆA CRVENA. No, nije samo domaćica za čistu desetku – čak i letimičan pogled na blistav interijer pokazat će Vam zašto je ovaj kompleks apartmana ocijenjen najvišim ocjenama, a naročito se svidio parovima. Prostran i svijetao ambijent oplemenjen je jarkim nijansama, a naročitu pozornost privlači soba sa jarkocrvenim detaljima, koja ima dašak pravog holivudskog glamura.

Isto se može reći i za prekrasnu obližnju šljunčanu plažu optočenu palmama, koja neodoljivo asocira na estetiku filmova o James Bondu, u svijetu sedme umjetnosti već poslovično poznatih po mondenim lokacijama.

Priuštite sebi ovaj komadić ekskluzivnosti, te ga podijelite sa svojim pratiocima društvenim mrežama, koji će se i sami poželjeti ušuškati na ovoj sjajnoj lokaciji – ugodno izmještenoj, a opet nedaleko centra mjesta!

ROŠTILJ? NEMA PROBLEMA! Apartmani Sunshine Home posjeduju sve udobnosti modernog života –od u današnje vrijeme izuzetno važnih visokih higijenskih standarda, pa dobesplatnog privatnog parkinga i WI FI konekcije, klima uređaja i atraktivnih televizora – ali ovdje po želji možete i zaroštiljati, pošto Vam je dostupna sva potrebna oprema.

Domaćica Rada nerijetko iznenadi svoje goste kolačićima i kroasanima za doručak, ili pak slasnom porcijom slanih srdela, a čarobni pogled sa apartmanskih terasa, uz čašu cijeđenog soka od naranče i ukusan espresso, prizor je vrijedan stranica kakvog turističkog žurnala.

Fotografija objekta iz galerije
U sklopu kuće za odmor nalazi se:
Apartman s 2 spavaće sobe i pogledom na more
Spavaća soba 1: 1 veliki bračni krevet 
Spavaća soba 2: 1 veliki bračni krevet 
Dnevni boravak: 1 kauč na rasklapanje 

 Studio apartman
Spavaća soba 1: 1 veliki bračni krevet 
Dnevni boravak: 1 kauč na rasklapanje 

 Dvokrevetna soba s bračnim krevetom i balkonom

 Soba s 2 odvojena kreveta

 Dvokrevetna soba s bračnim krevetom


Rezervacije: +385 91 1984 568

email: radmilasardelic1@gmail.com