Aktivni odmor

NOTOS BEACH BAR U uvali Milna na otoku Hvaru čeka vas savršeno lounge i gastro iskustvo!

ZAMISLITE INTERIJER u posve prirodnim materijalima, u kojem dominiraju svijetle, mekane nijanse drva, a svoj omiljeni koktel ispijate opušteno sjedeći u – ljuljačci?

Šarmantan ambijent hvarskog Notos beach bara – savršenog morskog lounge kutka na adresi Milna 4, zasigurno će Vas potaknuti da napravite kakvu zgodnu fotku za Instagram, no daleko od toga da je atmosfera njegov jedini adut!

Kao što sami vole reći, u Notosu su posvećeni finoj hrani, domaćim svježe uzgojenim sastojcima i prvorazrednoj usluzi!

DOŽIVITE HVAR – NA PIJATU. Nasmijao nas je komentar oduševljenog gosta – „Došli smo s namjerom da svake večeri jedemo u drugom restoranu, da bismo svih 6 dana ostali upravo ovdje!“.

Da li je to zbog preukusnih pečenih krakova jadranske hobotnice služene sa svježim mediteranskim povrćem, slasnog tartara od tune, rižota sa repovima kozica i šparogom, sjajne juhe od rajčice s mozzarellom koja se odaziva na ime Papa A La Caprese ili pak salate od hobotnice ispod čijeg naziva je s ponosom naglašeno preporuka šefa kuhinje – ne znamo, ali znamo da ćete ovdje, kroz savršenu fuziju svježe ribe i povrća iz vlastita vrta, iskusiti Hvar na pijatu. Iako goste oduševljavaju ova moderno interpretirana jela, ondje možete naručiti i tradicionalne kraljevske bokune poput riblje i mesne peke, ili čak kilogram dnevnog ulova lokalnih ribara!

SPEKTAKLI OD KOKTELA. Kako se u Notosu može uživati i u dnevnim i večernjim satima, osvježite se za dnevnih sparina, ili pak čarobnog hvarskog zalaska sunca nekim od savršenih koktela! Na posebno dobrom glasu je Espresso martini (sudeći po ovacijama stranih gostiju, „a must try!“), plod spontane suradnje Kate Moss i jednog naročito raspoloženog londonskog barmena, a nama se sviđaju i Lavender Moment služen u elegantnoj minimalističkoj čaši, te Notos Perfection, koji je, kao što mu i samo ime kaže – savršenstvo. Upravo to smo pomislili vidjevši sliku njegove priprave, koja uključuje elegantnu čašu okupanu dimom hvarske šiške!

Posjetite instagram profil Notos