Aktualno

PROLISTAJTE ONLINE 20. Ljetno/jesensko izdanje Croatia Hot Spots magazina prepuno savršenih mjesta za uživanje i odmor!

Dragi čitatelji,

svi vi koji niste uspjeli doći do svog tiskanog primjerka, prolistajte ljetno – jesensko izdanje online. Slavimo svoj deseti rođendan, i već čitavo desetljeće s puno ljubavi i posvećenosti pišemo svoju priču – vodeći Vas na nova divna mjesta, ili pak gledajući ona dobra stara – novim očima!

PROLISTAJTE ONLINE!

Od srca Vas pozivamo da ispišete i Vi svoju – bojama, prizorima, mirisima i okusima koji Vama nešto znače, i koji će učiniti da gdje god krenete, ta priča bude nezaboravna i jedinstvena!

Da li je to avantura za nepca, koja će nježno zagrliti zlatne kapi Plenković vina s otoka Hvara? Ili možda pravi pravcati „put kroz vrijeme“, na koji se možete otisnuti u jednom od splitskih muzeja, u sklopu novog i atraktivnog storytelling projekta?

Više o Zlatnim kapima s otoka Hvara koje su osvojile svijet na linku

U novom izdanju velik dio sadržaja posvetili smo aktivnom turizmu. Tom prigodom smo vas odveli u nezaboravnu avanturu na otok Brač. Nova kružna turistička planinarska staza otoka Brača – Via Brattia kao na dlanu je otvorila otočke ljepote i ljubiteljima aktivnog odmora, kao i onima koji to uskoro planiraju postati.

Reportažu pogledajte na linku

Može biti slika sljedećeg: 2 osobe, uključujući Maja Zlokić, ljudi stoje i na otvorenom

Reportažu o projektu Dalmacija Storytelling destinacija pogledajte na linku

Žudi li Vam srce za prekrasnom Dalmatinskom zagorom, prepunom savršenih mjesta za obilazak i odmor, ili pak za time da savladate neki od atraktivnih penjačkih smjerova na brdu Perun, koje se mrko nadvilo iznad Podstrane, relativno male površine no ipak dovoljno veliko za nezaboravne avanture?

Da li je to možda intrigantna Novalja, sa svojim krajolicima nalik na površinu Mjeseca koje tako dugo želite fotografirati i objaviti na Vašem news feedu, ili čeznete za sjajnom morskom avanturom poboljšanom jedinstvenom Google Street View morskom navigacijom, koja je učinila Splitsko-dalmatinsku županiju pionirima u ovom segmentu?

Više o projektu Google Street View morskoj navigaciji pregledajte na linku

Što god da odaberete, neka Vaša priča pršti – od ljepote i života.

Podijelite je na društvenim mrežama, bilo u obliku kratkog sadržaja, fotke prekrasnog vidikovca ili netaknute prirode – zadivite, inspirirajte i razveselite! Budite ambasadori naših nacionalnih ljepota – naime, nikada ne znate tko, uz oduševljeni smješak, promatra Vašu živu razglednicu, uz čvrsto obećanje samom sebi: “Želim upravo tamo!“

Foto arhiv: Tz gradova i općina uključenih u projekt