Aktualno

PROČIŠČIVAČ ZRAKA iTHERAPY – Odgovor na zahtjeve modernog turizma koji ste tražili!

ODGOVOR NA ZAHTJEVE MODERNOG TURIZMA KOJI STE TRAŽILI!

GLOBALNA PANDEMIJA ITEKAKO JE REDEFINIRALA higijenske i zdravstvene standarde modernog turizma, a kao iznimno bitan segment u hotelskoj industriji izdvojila se – kvaliteta zraka. Nažalost, suživot s koronavirusom učinio ju je jednom od najaktualnijih tema, a ljestvica za ukupno zadovoljstvo gosta te njegovo općenito iskustvo tokom boravka u hotelu postavljena je više nego ikad, posebice kada govorimo o čistoći, usluzi, ambijentu i kvaliteti okruženja u kojem se boravi.

Kvaliteta zraka je prisutna u svakoj prostoriji hotela, a ukoliko je loša, ima jak utjecaj kako na osoblje i goste, tako i na klijente koji svakodnevno kratkoročno koriste hotelske prostorije. Obveza je svakog hotela osigurati sigurne uvjete za rad svog osoblja te siguran boravak za svakog gosta, a sjajan pomagač u ovoj nakani zasigurno je trenutno najnagrađivanija tehnologija pročišćavanja zraka na svijetu, poznata pod nazivom iTherapy!

No, prije nego što Vam je predstavimo, razmotrimo što su, pored sveprisutnog virusa čiji nam je naziv mrsko i ponavljati, neprijatelji dobre kvalitete zraka, a samim tim i kvalitetnog hotelskog iskustva.

SKRIVENI NEPRIJATELJI. Iznenadili biste se znanstvenim podacima koliko zagađivača, pored notornog virusa koji se prenosi aerosolom, vreba u zatvorenom prostoru. 

Prema istraživanjima Environmetnal Protection Agency (EPA), unutarnji zrak je 2-5 puta onečišćeniji od vanjskog zraka, a polutanti kao što su ugljični monoksid, formaldehid, hlapljivi organski spojevi (VOC) i prašina mogu imati razne utjecaje na ljudsko zdravlje – od akutnih do težih reakcija, ovisno o količini i načinu izloženosti. Polutante stvaraju i renovacijski procesi u hotelu, a poremećaji u nivoima vlažnosti zraka u hotelskim sobama mogu dovesti i do pojave gljivica na zidovima, što znatno utječe na zdravlje ljudi.

POJAČANA SVJESNOST. Hotelska industrija je zadnjih godina više nego ikad povećala svjesnost o važnosti kvalitete zraka u unutarnjim prostorima. Istraživanja jedne američke tvrtke pokazala su da je čak 52% posto ispitanika za boravak u hotelima sa istaknutom boljom kvalitetom zraka voljno platiti višu cijenu. Određeni broj hotela odlučio je stoga iskoristiti sobe sa ugrađenim pročišćivačima zraka kao dodatnu ponudu za alergičare, asmatičare i goste sa sličnim tegobama, dok se pojavom koronavirusa, važnost unutarnje kvalitete zraka podigla na sasvim novi nivo. Ovo se zapravo i logično nametnulo kao imperativ – naime, upravo su hotelska i ugostiteljska industrija najviše stradale tokom ove svjetske pandemije. Poznate agencije poput airbnb-a i booking.com uvele su zdravstvene i higijenske smjernice za apartmane i hotele, gdje toplo preporučuju korištenje pročišćivača zraka i alarma za ugljični monoksid.

iTHERAPY – ODGOVOR KOJI STE TRAŽILI. Jeste li znali da je tijekom 2019, 2020 godine i ove godine, upravo iTherapypročiščivač zraka spriječio mnoge tvrtke i hotele od zatvaranja zbog samoizolacije i zaraze koronavirusom? iTherapy pročišćivač zraka model 1, trenutno je najnagrađivanija tehnologija pročišćavanja zraka na svijetu, i jedini takav uređaj sa svjetskom zlatnom medaljom za doprinos borbi protiv corone. Naime, on objedinjuje čak 11 patentiranih tehnologija koje pročiste 99,97% aerosola u prve tri minute, dok UV-C lampa sigurno smještena u zasebnom kučištu uređaja ubija viruse i bakterije.

NAJBOLJE OD SVJETSKIH INOVACIJA. Upravo zato smo pripremili posebnu akciju za turističku industriju: ovaj inovativan uređaj možete kupiti u kompletu s detektorom ugljičnog monoksida i oznakom za sobna vrata po akcijskoj cijeni od 3240 kn, umjesto 3965 kn. 24/7 senzori zraka koji nadziru vaše okruženje, automatsko odlučivanje i početak pročišćavanja te istodobno informiranje korisnika o kakvoći zraka, samo su neke od vrhunskih performansi ovog uređaja koji će, sigurni smo, uliti prijeko potreban osjećaj sigurnosti i Vama i Vašem osoblju i gostima. Kada su u pitanju inovacije protiv korone, posegnite za najboljim što svijet trenutno ima za ponuditi!

Više: /itherapy.shop