Aktivni odmor

Stari Grad, Hvar POMAKNITE VLASTITE GRANICE Priključite se OCEANMAN-u najvećem međunarodnom plivačkom natjecanju!

Stari Grad domaćin svjetskog plivačkog natjecanja!

17.-18. rujna 2021.

Osim što je hit ljeta, Stari Grad na Hvaru je i u posezoni IN destinacija koja postiže odlične rezultate u dolascima i noćenjima i izvan glavne sezone. Puno je konkretnih razloga za takav uspjeh, mamaca koji su ovu destinaciju percipirali kao mjesto koje se mora posjetiti. 

Uz iznimno snažnu kulturno povijesnu komponentu Stari Grad je prepoznata sportsko-rekreacijska destinacija koja nudi širok spektar mogućnosti i cjeloviti doživljaj.


Tako je ove godine Stari Grad domaćin OCEANMAN-a najvećeg međunarodnog plivačkog natjecanja u otvorenim vodama. Riječ je o jedinstvenu iskustvu prevladavanja vlastitih ograničenja, kroz upoznavanje različitih ljudi, krajolika i kultura. Budite i Vi 18. rujna na jednoj od startnih pozicija u tri različite kategorije i priuštite sebi adrenalinsko iskustvo za pamćenje!

OCEANMAN je najveća svjetska međunarodna plivačka utka otvorenim morem koja se neprekidno organizira od 2015. godine. U ovoj godini planirana su 22 natjecanja na 5 kontinenata diljem svijeta. OCEANMAN je puno više od plivačke utrke, to je jedinstveno iskustvo prevladavanja vlastitih ograničenja, stapanja s prirodom i morem, izvorima života.

Radi se o sportsko-turističkom projektu u kojem sportaši iz svih krajeva svijeta dijele nezaboravno iskustvo; upoznaju nova mjesta, nove kulture, druže se, uživaju u lokalnoj hrani, razgledavaju i upoznaju nove krajolike i ljude.

OCEANMAN je iskustvo za sve generacije, kroz njega se ostvaruju različiti ciljevi i snovi. OCEANMAN je način života okrenut održivom razvoju i očuvanju prirode.

U rujnu ove godine Hrvatska i Stari Grad prvi će put biti domaćinima ovog jedinstvenog sportskog natjecanja.

O svim detaljima i prijavama za natjecanje možete saznati više na: https://oceanman-openwater.com/