Aktivni odmor

ZAGREB BURGER FESTIVAL Najsočniji hrvatski street food festival na novoj lokaciji

Još nas samo tjedan dana dijeli od gurmanskog mirisno okusnog doživljaja. Trg dr. Franje Tuđmana ugostit će po prvi put, od 10. do 19. rujna., Zagreb Burger Festival. Šesto izdanje omiljenog događanja gurmana i onih koji su na dobrom putu da to postanu dovodi devet ugostitelja s bogatom ponudom burgera & tri bara s mirisnim koktelskim, pivskim i vinskim kapima. 

Ove će godine burgere kreativno “flipati” već jake zagrebačke snage: El Toro, The Burger Bar, BBQ Hot Yard i Brewbites, dalmatinske boje branit će šibenski Festina Lente i dubrovački Guloso, iz Varaždinskih Toplica nam stiže višestruko nagrađivana Reshetka International, a svoje će nove okuse predstaviti i Mate Janković s Institutom za burgere i Ivan Pažanin sa Chef’s Burger by Ivan Pažanin. Burgerski koncepti opet će vas iznenaditi, jer sprema se puno novih okusa i kombinacija.

Kao i svake godine birat ćete najbolji burger. Svaki posjetitelj će nakon kupljene delicije skeniranjem QR koda moći glasati za svoga favorita. Volim ljuto nam priprema svoje legendarno natjecanje u kušanju ljutih papričica – samo za najhrabrije, a da doživljaj bude potpun i kalorija što manje tu su i naši DJ’i Stanko Bondža, sveprisutan Ozren Kanceljak Kanca, DJ Phat Phillie, a dozu ženske vibre dodat će DJ’ice Rea, Babilonska i Niki B.

Radno vrijeme Zagreb Burger Festivala je svakoga dana od 12 do 24 sata, uz poštivanje epidemioloških mjera.