Aktualno

Predsjednici HUTRR „Klub članova Selo“ nagrada „Simply the best“ za osobu godine

Na 22. poslovnoj turističkoj burzi „Put“, koja je od 23. do 25. studenoga održana u Selcu, dodijeljene su nagrade „Simply the Best“ u različitim kategorijama za 2020. i 2021. godinu. Predsjednik UHPA-e Tomislav Fain uručio je predsjednici Hrvatske udruge za turizam i ruralni razvoj „Klub članova Selo“ Dijani Katica nagradu u kategoriji OSOBA godine za dugogodišnji inovativan i kreativan doprinos realizacije niza projekata kojima je dala izuzetan doprinos razvoju i unapređenja kvalitete ruralnog turizma Hrvatske.

Veliko je to priznanje i za gospođu Katica i za Hrvatsku udrugu za turizam i ruralni razvoj „Klub članova Selo“, s obzirom da se radi o tradicionalnoj godišnjoj nagradi za kvalitetu, inventivnost i kreativnost u turizmu utemeljenoj još 2009. godine. Nagradu zajednički dodjeljuju UHPA – krovna udruga hrvatskih putničkih agencija i specijalizirani turistički magazin Way to Croatia, a za 2021. godinu dodijeljene su u sklopu 22. burze „Put“ i primilo ih je 38 osoba, tvrtki i institucija. Turistička burza „Put“ je najstariji hrvatski B2B turistički susret koji okuplja djelatnike iz agencijskog poslovanja, pružatelja turističkih usluga, hotelijerstva i restoraterstva te sustava turističkih zajednica.

– Posebno me razveselila nagrada koju mi je dodijelila struka te mi predstavlja dodatan poticaj za daljnji rad u turizmu. Iako je nagrada dodijeljena meni osobno, ona je pohvala i svim vrijednim ljudima koji uspješno razvijaju svoje ruralno-turističke poduzetničke projekte te mojim suradnicima bez kojih ne bi bilo ni dobrih rezultata. – rekla je dobitnica nagrade Dijana Katica.