Aktivni odmor

SIMPLE THE BEST Pag Outdoor najbolji je hrvatski novi projekt u turizmu

PAG OUTDOOR osvojio nagradu Simply the best u kategoriji novi projekti u turizmu!

Za inventivno i kreativno oblikovanje sadržaja namijenjenih aktivnom odmoru koji daju značajan doprinos kvaliteti i posebnosti cjelogodišnje turističke ponude otoka Paga, nagrada dodjeljena od strane Udruge hrvatskih putničkih agencija odlazi u ruke Turističkih zajednica otoka Paga!

Projekt je to koji posljednjih godinu dana intenzivno razvijaju jedinice lokalne samouprave i promoviraju otok Pag kao jedinstvenu destinaciju idealnu za aktivni odmor!
Nagrade za 2021.godinu dodjeljene su u sklopu 22. burze PUT održane u Crikvenici i Selcu, od 23.-25.11.2021.

“Veliko nam je zadovoljstvo primiti priznanje struke za ovako veliki i zahtjevan projekt otoka! No bez zajedničke sinergije i jedinstvene vizije svih dionika ne bi bilo moguće ostvariti sve naše definirane strateške programe, koji uključuju elemente održivog turizma i aktivnosti izvan glavne turističke sezone!
Nama je to još jedna u nizu potvrda uspješne suradnje i motiva za iduće zajedničke projekte” – zaključile su liderice TZ grada Novalje, TZ grada Paga i TZO Kolan.

Podsjetimo, otok Pag ovim projektom nadilazi administrativnu podjeljenost na 2 županije, 2 grada, 2 općine i 5 turističkih zajednica. Potpisanim sporazumom o udruživanju na projektu ujednačnog razvoja outdoor ponude od strane 5 turističkih zajednica (TZG Novalja, TZG Pag, TZO Kolan, TZO Povljana, TZM Stara Novalja), MINTS je prepoznalo vrijednost i kvalitetu projekta te financijski potpomoglo njegovu realizaciju.

Bravo za Pag Outdoor!

Projekt Pag Outdoor otkriva najbolju ponudu sadržaja aktivnog odmora