Aktualno

Kako poboljšati svoje poslovanje i riješiti konkretne poslovne situacije?

 

„OPTIMIZIRAJTE SVOJE POSLOVNE PROCESE“

Imate li savršenu firmu u kojoj sve ide glatko bez problema, bez trzavica? Mislite li da uvijek može bolje, a koliko se spremni čuti drugo mišljenje, drugo viđenje na vašu situaciju? Jeste li spremni riješiti konkretne poslovne situacije? Svaka firma može bolje u pogledu poslovnih procesa, boljih i efikasnijih timova, boljih međuljudskih odnosa, optimizacije poslovnih procesa i izgradnje stabilne i čvrste firme.

No, sve počinje od glave. Za one direktore koji imaju viziju i koji imaju ideje, strast i hrabrost, otvorenost i odlučnost tu je Alpha grupa. Nije uvijek lagodno, izbacimo Vas iz kolotečine, tražimo dogovore, nudimo rješenja, radimo na tome da budete, ne dobri, već najbolji.

Ako imate mota, hrabrosti i želje..sljedeća radionica je za Vas.

 

 Kome je seminar namijenjen? Vlasnicima tvrtki, partnerima, direktorima poduzeća, menadžerima i voditeljima timova.  Svima koji žele biti LIDERI na tržištima na kojima posluju.

 ŠTO ĆETE UČINITI:

  • DETEKTIRATI STVARNO STANJE
  • DOBITI RJEŠENJA
  • NAPRAVITI PLAN AKTIVNOSTI ZA SLJEDEĆE RAZDOBLJE
  • ČUTI KAKO SU ISTE STVARI RIJEŠILI DRUGI DIREKTORI
  • MOTIVIRATI SE NA PROMJENE

Što je ALPHA GROUP?

Licencirana metoda za udvostručenje vrijednosti vašeg poduzeća u 2 godine – prihod, dobit, prodaja, timska efikasnost itd. Prisutna u 26 zemalja svijeta. U Hrvatskoj metodu provodimo već gotovo 2 godine.

Zašto biti član ALPHA GRUPE?

Alpha grupa okuplja vlasnike i direktore malih i srednjih poduzeća,  direktore sektora ili poslovnih jedinica i sve one osobe koje odlučuju da na mjesečnim susretima pretresete i poboljšate svoje poslovanje te postignete rast prihoda i vrijednosti poduzeća.

Izazivamo Vas da se pojavite…za ostalo smo mi tu.

Budite NAJBOLJI! Mi Vam to omogućujemo.

Posebne gošće- dvije dame iz Beograda-  vlasnice firmi.

Pridružite nam se u četvrtak 9. studenoga 2017. godine u tvornici čokolade Kraš d.d., Ravnice 48, Zagreb, dvorana Dorina  s početkom u 14:00 sati.  Parking osiguran.

S obzirom na ograničen broj sudionika molim Vas rezervaciju dolaska najkasnije do 7.11.2017.

www.the-alpha-group.biz 

www.presentcommunication.com

Kotizacija na upit. Kontakti niže.