Aktualno

Carski ruski balet gostuje u Bolu

Najomiljenija baletna predstava svih vremena „Labuđe jezero“ u Bolu

Bol na Braču 3. kolovoza postati će centar ljetnih kulturnih zbivanja. Naime, u petak 03.08. na tenis terenima BlueSun hotela održat će se pravi glazbeno scenski spektakl, nastupiti će carski ruski balet.

 

Carski ruski balet

Kada nastupa svjetski poznati baletni ansambl „Carski ruski balet“ iz Moskve, publika ostaje bez daha!

Prvi puta nastupit će na otoku, u Bolu na Braču, 03. kolovoza 2018. s početkom u 21:00h. Bit će to prigoda brojnim domaćim i stranim gostima te stanovnicima najvećeg dalmatinskog otoka, prisustvovati izvedbi, vjerojatno najomiljenije predstave svih vremena „Labuđe jezero“, skladatelja Petra  Iljiča Čajkovskoga na glavnom teniskom terenu.

 „Labuđe jezero“ najpoznatiji je bijeli balet kojeg je skladao P. I. Čajkovski u kojem se princ Siegfried zaljubljuje u kraljicu labudova Odette, koja je pod kletvom zlog čarobnjaka Rothbarta. Princ obećaje prekrasnoj Odette kako će se vratiti po nju i spasiti ju, no Odile, čarobnjakova kći, vodi princa na pogrešan put.

Cijena ulaznica za centralne tribine iznosi 300 kn, za parter 400 kn, a mogu se kupiti u sustavu Eventim (kiosci Tisak i Tisak Media, benzinske postaje Petrol, Exclusive Change mjenjačnice, Atlas Airtours, Autotrans, Dallas Music Shop, Aquarius, online www.eventim.hr) te u uredima Turističkih zajednica Bola i Grada Supetra.

Uz zvuk bolskih cvrčaka pod zvjezdanim nebom, miris borova i mora, doznat ćemo  hoće li princ pronaći svoju pravu ljubav i hoće li dobro pobijediti zlo.

Početak je u 21:00 sat, a karte se mogu kupiti u uredu Turističke zajednice Bol i Supetar, te na stranicama eventim.hr.

www.bol.hr

Sponzorirani članak

Foto: Tz Bol
logotipi-1024x375 hr