Aktualno

More i Jazz idu zajedno! S veseljem vas pozivamo na istinsku ljetnu jazz feštu u Sutivanu na otoku Braču!!

Sutivan, 17. – 19.07.2019

MORE&JAZZ Upravo je ovo jednostavan, a efektan naziv prave poslastice za ljubitelje sofisticirane jazz glazbe, koja će se održati od 17. do 19. 07. u kamenom ambijentu Kavanjinovih dvora!

Sutivan je proteklih godina kroz svoja „kulturna ljeta“ bio domaćin mnogim hrvatskim i stranim jazz glazbenicima. Ambient Kavanjinovih dvora i sutivanske rive postao je tako nesvakidašnja pozornica gdje su posjetitelji mogli u blizini mora i usidrenih brodova uživati u fenomenalnim glazbenim izvedbama.

Dobra energija koja se stvarala na tim događanjima potakla je organizatore da oforme jedan mali otočki jazz festival na kojem bi jazz zaljubljenici mogli uživat u suncu, moru i izvrsnoj glazbi.

PROGRAM ZA NE PROPUSTITI

U srijedu u 22h Sutivanjane i njihove goste raznježiti će romantično-nostalgični zvukovi uspješnica Denise Jannah, dok će idućeg dana u isto vrijeme prostorom ispred mjesne crkve zavladati renomirani jazz-etno sastav sa slovenskom adresom, Fake Orchestra.

Završna večer povjerena je domaćim dobitnicima Porina i prokušanim splitskim jazz majstorima, Black Coffee, a sve se dešava pod palicom umjetničkog direktora Ratka Zjače, čijih je 25 godina karijere ovjenčano prestižnom nagradom HDS-a “Miroslav Sedak-Benčić“!

Sve u svemu, očekuje nas vrhunska glazbena poslastica koju je šteta propustiti, a dobrog jazza bit će i u kolovozu (3.08.) kada u Sutivanu nastupa jazz orkestar OSRH – njihova glazba diže oduševljenu publiku na noge!

PROGRAM

Sri 17 Srpnja 2019Denise Jannah
Kavanjinovi dvori
22:00h
Čet 18 Srpnja 2019Fake orchestra
Ispred crkve
22:00h
Pet 19 Sprnja 2019Black coffee
Kavanjinovi dvori
22:00h

Više: www.visitsutivan.com

Facebook: https://www.facebook.com/visitsutivan

Twitter: https://twitter.com/TZOSUTIVAN

Foto: More&Jazz festival, Tz Sutivan