Aktivni odmor

Doživite najljepši Advent uz more u bajkovitoj atmosferi Opatije!

Bajkoviti parkovi s Orašarima „na straži“, nenadmašna ljepota adventskih dekoracija, gastronomski specijaliteti inspirirani blagdanskim obiljem te čokoladne delicije kao „šećer na kraju“ učinit će Opatiju nezaobilaznom destinacijom ove zime!

Gradske ulice, parkovi, trgovi i znamenitosti ukrašeni su raskošnije no ikada prije, a blagdanska atmosfera ispunila je svaki kutak hrvatske kolijevke turizma.

Najljepši Advent uz more i ove će zime u prilagođenom obliku Opatiju ponovo ukrasiti svečanim blagdanskim ruhom. Zima u ovoj slavnoj europskoj destinaciji duge tradicije donosi posebne draži i iskustva: zvuk božićne glazbe u parkovima i na ulicama, šetnje na ljekovitom zraku uz samu morsku obalu, opuštanje uz posebne wellness tretmane u hotelima i spa-centrima. 


ADVENTSKA RAZGLEDNICA OPATIJE OBIŠLA JE CIJELI SVIJET

Ljepota opatijskog Adventa, osvijetljenog s više od 20 kilometara lampica, nekoliko svjetlosnih instalacija, preko 10 tisuća dekorativnih elemenata, u tisućama fotografija i video-snimaka svakodnevno obilazi cijelu Hrvatsku i svijet, tako su čaroliju Adventa u Opatiji osjetili ne samo oni koji su ga doživjeli iz prve ruke, već virtualno i stotine tisuća ljudi u Hrvatskoj i inozemstvu, koji se ovih blagdana dive opatijskom „zimskom čudu“.

Za one koji u toj čaroliji požele uživati i uživo, važno je napomenuti kako su opatijski hoteli otvoreni i nude posebne ponude tijekom prosinca.

Photo by Petar Kurschner

Ovogodišnji Advent zamišljen je kao šetnja prekrasno okićenim lokacijama uz pridržavanje svih epidemioloških mjera.

Photo by Petar Kurschner

Kliknite za VIRTUALNU ŠETNJU OPATIJOM


Ostanite odgovorni, čuvajte sebe i druge, i u slučaju nemogućnosti držanja distance koristite maske za lice!

Kartu Adventa preuzmite OVDJE