uncategorised

Njima je Bol drugi dom! BOLSKI STRANCI POZIVAJU SVOJE SUNARODNJAKE DA POSJETE BOL

Nastavak kampanje Naše bolske priče

Naše bolske priče, kampanja Turističke zajednice Bola, koja je već osvojila dva prestižna međunarodna turistička priznanja, dobiva i svoj nastavak. Nakon što su mještani ispričali svoje priče, vlastite doživljaje ovog prekrasnog mjesta podijelili su i stranci, snimajući kratka videa. Nekima od njih Bol je drugi dom.

Tu je i jedan “bolski Poljak” koji već dugi niz godina živi u Poljskoj, i često dovodi svoje prijatelje Poljake te im pripovijeda o ljepotama Bola.

Petra Karmelić je Njemica koju je pogodila amorova strelica prije 20 godina i ostala je živjeti kod nas. Marko Podboj iz Slovenije, strastveni windsurfer, posebnosti ovog mjesta upoznao je još 1987. godine i otada dolazi svake godine s obitelji.

Talijan Andrea Dazio stigao je na ljetovanje prije dvadesetak godina, zaljubio se u Hrvatsku, otkrio plavi biser Bol i ljubav svoga života. Živi sa suprugom u Milanu no svake godine otkriva nešto novo na ovom srednjedalmatinskom otoku.

Mlada atraktivna Mađarica, Rahel Gyori prije dvije godine stigla je na odmor, no njezin susret s Boljaninom Šimom promijenio joj je život i ostala je u Hrvatskoj. Oboje se bave aktivnim turizmom, a rado će i s turistima podijeliti tajne svojih vještina.

Mnogo se toga može vidjeti i iskusiti u Bolu, a to će najbolje i s puno ljubavi predstaviti upravo Boljani, kako oni koji su ovdje rođeni, tako i oni koji su toliko ostali oduševljeni ljepotama ovog gradića, da su odlučili u njemu ostati zauvijek.   

Posjetite stranice Turističke zajednice Bola, IG i FB profilu: Bol – Symbol of the Adriatic, djelite i širite s nama pozitivna iskustva.