Aktualno

Kraljica Hrvatske – na noći mode Sutivana

U Sutivanu na otoku Braču u  subotu 11.09. održana je  Noć mode u organizaciji Općine Sutivan, Turističke zajednice Općine Sutivan, Direkcije Kraljice Hrvatske i modne agencije Crostars te Iločkih podruma.

Također  obavljen je prvi dio priprema za finalni izbor Kraljice Hrvatske.
Tom su prigodom djevojke bile na prijemu kod načelnika Općine Sutivan gospodina Ranka Blaževića, koji ih je u društvu direktorice turističke zajednice Općine Sutivan gospođe Tončice Tonšić prigodno ugostio.

Kraljica Hrvatske najstariji i najprestižniji je izbor ljepote u Hrvatskoj, a o njegovoj prepoznatljivosti govori i činjenica da je najstarija i najnagrađivanija domaća vinarija Iločki podrumi, inspirirana ovom manifestacijom, etiketirala svoje vino i pjenušac nazivom “Kraljica Hrvatske”, a o kvaliteti ovog vina najbolje govori činjenica da se posluživalo za vrijeme kraljevskog vjenčanja.

Finalistice izbora Kraljice Hrvatske predstavile  su se u kreacijama modne dizajnerice Katarine Mamić iz Zagreba.

Uz finalistice, u kreacijama dizajnerice Katarine Mamić zabljesnule su i predsjednica direkcije Kraljice Hrvatske Natalija Brkić –vlasnica svjetskog izbora – Queen of the world -Kraljice svijeta i predsjednica modne agencije Crostar Irena Jakičić

Noć mode Sutivana završila je svečanim otvaranjem šampanjca Princeps kojeg je mačetom otvorio načelnik općine Sutivan uz stručnu pomoć vlasnika vinarije Iločki Podrumi gospodina Juraja Mihaljevića.

Program je vodio naš istaknuti voditelj Davor Garić.

Publika je zaplesala uz glazbu grupe Colonia i plesne pokrete skupine Megablast

Završne pripreme za finalni izbor odvijat će se u Rovinju od 23.-26. rujna.Finalni izbor Kraljice Hrvatske za Kraljicu Svijeta održat će se 30. studenog Rovinju u Hotelu Lone, kada ćemo saznati koja djevojka će ponijeti laskavu titulu Kraljice Hrvatske 2021. godine.

Foto: Hrvoje Gabrić